TurisMALL
powered by

22974

Ghid Bangkok
Shopping

Bangkok

A face shopping in Bangkok este o experienta incantatoare. Aici veti gasi tot ce va trece prin cap: de la magazine luxoase, mall-uri cu sute de magazine pana la tarabe cu suveniruri sau diverse produse colorate si kitschoase. Aici puteti face shopping de dimineata pana seara, fara a ajunge in toate locurile cu un potential uimitor.

Ce puteti cumpara din Bangkok? Statuete cu Buddha, antichitati cu zei si piese de décor din piatra, lemn sau cristale, costume traditionale, matase thailandeza, textile si materiale in culori superbe, bijuterii lucrate manual, din aur sau argint, mobila si obiecte de décor, imitatii de ceasuri, genti sau articole vestimentare ale brandurilor celebre. Sa nu uitam de faimoasele sacouri thailandeze si de marcile celebre.

In Bangkok exista o multime de mall-uri cu o oferta foarte variata. Acestea sunt: Siam Paragon (magazine de lux), Central World, MBK (2.000 de magazine accesibile), Terminal 21, Central Chidlom, Emporium, Gaysorn Shopping Mall, Siam Discovery, Pantip Plaza, Amarin Plaza Bangkok, CentralWorld Shopping Complex, Erawan Bangkok etc.

Alte locuri de unde puteti achiziona numeroase minunatii sunt: piata Chatuchak (bazar cu numeroase tarabe, unde tocmeala este incurajata si apreciata de comercianti), Khao San Road (unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din Bangkok unde magazinele sunt deschise pana dupa miezul noptii), Chinatown si Pratunam.
  Pagina anterioara Festivaluri si sarbatori Pagina 7 din 10   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Budafest
Anual, in lunile iulie si august in Budapesta are loc Festivalul Muzical al Verii Budafest. Oper..
Stiai ca?
Piramida din fata muzeului Luvru este un tribut pentru Egiptul antic si fascinanta lor lume?... O planta care actioneaza asupra intregului sistem reproducator, atat la femei cat si la barbati este branca-ursului. Daca aveti probleme de sterilitate, impotenta sau lipsa dorintei, luati o lingurita...
Dictionar turistic
M.I.C.E. - Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions. Intalniri, stimulente, conferinte, expozitii/targuri. MICE se refera la un tip particular de turism in care grupuri mari, de obicei cu planificare anticipata, sunt reunite pentru obiective particulare, in general corporatiste. "Incentives" vine de la recompensele oferite de catre companii angajatilor performanti, sub forma unor excursii de merit.
7 recomandari