TurisMALL
powered by

23102

Ghid Bangkok
Cand sa vizitezi

Bangkok

Clima din Bangkok este tropicala, cu umiditatea ridicata. Temperatura depaseste 26 grade Celsius in orice perioada a anului, transformand Bangkok-ul intr-o destinatie ce poate fi vizitata oricand.

Sezonul de varf incepe in noiembrie si dureaza pana in aprilie. In aceasta perioada, vremea este calduroasa, uscata, perfecta pentru vizitat si pentru tolanit la soare. Tot acum, preturile la hoteluri sunt ridicate, iar orasul este foarte aglomerat. Temperatura medie este de 30 grade Celsius.

Extrasezonul incepe in luna mai si dureaza pana in octombrie. Ploile isi fac aparitia ceva mai des, insa sunt de scurta durata. Vremea este foarte placuta, iar umiditatea mare va strica coafurile doamnelor. Temperatura medie este de 34 grade Celsius.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 10   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fête des Jardins
Cu ocazia evenimentului Fête des Jardins timp de un week-end, la sfarsitul lui septembrie, gradinil..
Stiai ca?
Einstein nu a putut vorbi fluent pana la varsta de 9 ani. Parintii lui credeau ca ar putea fi retardat.... Cangurul nu poate merge cu spatele?...
Dictionar turistic
Brunch - O combinatie intre mic dejun si pranz, care se serveste intre orele 11.00 - 14.00, in special in zilele de duminica si de Sarbatori.
7 recomandari