TurisMALL
powered by

22645

Ghid Bangkok
Cand sa vizitezi

Bangkok

Clima din Bangkok este tropicala, cu umiditatea ridicata. Temperatura depaseste 26 grade Celsius in orice perioada a anului, transformand Bangkok-ul intr-o destinatie ce poate fi vizitata oricand.

Sezonul de varf incepe in noiembrie si dureaza pana in aprilie. In aceasta perioada, vremea este calduroasa, uscata, perfecta pentru vizitat si pentru tolanit la soare. Tot acum, preturile la hoteluri sunt ridicate, iar orasul este foarte aglomerat. Temperatura medie este de 30 grade Celsius.

Extrasezonul incepe in luna mai si dureaza pana in octombrie. Ploile isi fac aparitia ceva mai des, insa sunt de scurta durata. Vremea este foarte placuta, iar umiditatea mare va strica coafurile doamnelor. Temperatura medie este de 34 grade Celsius.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 10   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun - Praga
Daca optati pentru o vizita in capitala Cehiei in perioada Sarbatorilor de Iarna, nu veti regreta. O..
Romania  |  Cehia  |  Italia  |  Malta  |  Franta  |  Spania  | 
Stiai ca?
In Argentina, daca sunteti invitat acasa la cineva pentru a lua masa, este indicat sa aduceti si un mic cadou. Florile, ciocolata, sampania merg la sigur. Nu aduceti vin.... Pestera Krubera Voronia din Georgia este cea mai adanca pestera din lume. Ea are o adancime de circa 2.100 m....
Dictionar turistic
Statiune turistica - Localitate rurala sau urbana situata intr-o regiune cu un important potential turistic, care dispune de o baza de cazare adecvata ca si de unele dotari speciale. Ea poate fi concomitent statiune balneara, climaterica sau pentru sporturi de iarna.
7 recomandari