TurisMALL
powered by

121469

Ghid Barcelona
Cand sa vizitezi

Barcelona

Datorita climei mediteraneene, Barcelona este o destinatie ce poate fi vizitata in orice luna a anului. Aici, nu trebuie sa va faceti griji ca frigul va strica vacanta deoarece chiar si in ianuarie temperaturile pot ajunge pana la 15 grade Celsius. Daca vizitati Barcelona la inceputul anului, aveti norocul de a prinde perioada reducerilor, iar daca optati pentru lunile calduroase de vara, puteti da o fuga pana in statiunile fascinante, aflate la mai putin de o ora distanta.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 10   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
GAVRILESCU CONSTANTIN Guest, 15.03.2011

Foarte util pentru mine care impreuna cu familia ajung in luna iulie 2011 in Barcelona, acolo unde vom Sta o zi in drumul nostru catre Mallorca. VA MULTUMIM!

 
Elena S. Guest, 15.10.2013

Woow!!! Cel mai complet ghid pe care l-am gasit, de unde am reusit sa strang toate informatiile de care aveam nevoie pentru excursia la Barcelona. Felicitari!!! Informatiile sunt atat de detaliate, incat chiar m-ati convins si cu alegerea perioadei de plecare, fiindca eu gasisem oferte foarte bune pe www.flysky.ro, dar imi era teama sa nu fie prea frigut in perioada aceasta, iar acum abia astept sa ma bucur de putinele zile libere pe care le am.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Pietele de Craciun din Viena
In fiecare an,incepand cu mijlocul lunii noiembrie si pana la Craciun, cele mai frumoase locuri din ..
Germania  |  Italia  |  Belgia  |  Franta  |  Malta  |  Spania  | 
Stiai ca?
In fiecare an, peste 20.000 persoane incearca sa escaladeze Kilimanjaro? Dintre acestia, 10 mor.... In lume exista 22 de tari in care peste jumatate din populatie este analfabeta? 15 dintre ele se afla in Africa....
Dictionar turistic
Ghid - Persoana care conduce si indruma un grup de turisti, un grup de vizitatori ai unei expozitii etc, dandu-le explicatiile necesare.
7 recomandari