TurisMALL
powered by

124452

Ghid Barcelona
Cand sa vizitezi

Barcelona

Datorita climei mediteraneene, Barcelona este o destinatie ce poate fi vizitata in orice luna a anului. Aici, nu trebuie sa va faceti griji ca frigul va strica vacanta deoarece chiar si in ianuarie temperaturile pot ajunge pana la 15 grade Celsius. Daca vizitati Barcelona la inceputul anului, aveti norocul de a prinde perioada reducerilor, iar daca optati pentru lunile calduroase de vara, puteti da o fuga pana in statiunile fascinante, aflate la mai putin de o ora distanta.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 10   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
GAVRILESCU CONSTANTIN Guest, 15.03.2011

Foarte util pentru mine care impreuna cu familia ajung in luna iulie 2011 in Barcelona, acolo unde vom Sta o zi in drumul nostru catre Mallorca. VA MULTUMIM!

 
Elena S. Guest, 15.10.2013

Woow!!! Cel mai complet ghid pe care l-am gasit, de unde am reusit sa strang toate informatiile de care aveam nevoie pentru excursia la Barcelona. Felicitari!!! Informatiile sunt atat de detaliate, incat chiar m-ati convins si cu alegerea perioadei de plecare, fiindca eu gasisem oferte foarte bune pe www.flysky.ro, dar imi era teama sa nu fie prea frigut in perioada aceasta, iar acum abia astept sa ma bucur de putinele zile libere pe care le am.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul de Primavara de la Budapesta (Budapest Spring Festival)
Festivalul de Primavara de la Budapesta reprezinta cel mai important festival cultural al Ungariei. ..
Turcia  |  Irlanda  |  Germania  |  Italia  |  Romania  |  Spania  | 
Stiai ca?
In China, nuanta de alb este destinata inmormantarilor? ... Kazahstan ocupa locul 9 ca suprafata in lume, adica 2.724.900 km2, reprezentand 1,8% din uscat. Kazahsan este cea mai mare tara fara ieșire la ocean din lume, avand in schimb iesire la mari inchis...
Dictionar turistic
Patrimoniu turistic - Ansamblul atractiilor turistice naturale si antropice, al infrastructurii generale si turistice de pe un teritoriu dat; tot mai frecvent fiind utilizata si notiunea de produs turistic.
7 recomandari