TurisMALL
powered by

122063

Ghid Barcelona
Viata de noapte

Barcelona

Otto Zutz este un club de noapte elegant, frecventat de cei cu bani. Muzica este diferita pe cele 3 nivele ale clubului, iar DJ renumiti mixeaza toate genurile, de la tehno la alte melodii cerute de public.

Salvation este localizat langa asa-numita zoona “Gay-xample”, o zona din partea inferioara a Eixample, plina de homosexuali. Localul este intotdeauna plin de fete sumar imbracate, iar in cele 2 sali de dans vibreaza ritmuri de tehno si muzica anilor ''70, ''80 si ''90, mixata de DJ spanioli si straini.

Clubul Mirablau se bucura de o locatie excelenta, fiind amplasat in varful Tibidabo. Dupa ce ati savurat o bautura intr-o asemenea zona, mergeti jos, in clubul de dans si miscati-va pe ritmurile ametitoare de salsa sau dance.

Alte cluburi ce merita mentionate sunt: Marsella, Mondo Bar, Torres de Avila, Port Olimpic Party Strip, Bikini sau Universal.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 8 din 10   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
GAVRILESCU CONSTANTIN Guest, 15.03.2011

Foarte util pentru mine care impreuna cu familia ajung in luna iulie 2011 in Barcelona, acolo unde vom Sta o zi in drumul nostru catre Mallorca. VA MULTUMIM!

 
Elena S. Guest, 15.10.2013

Woow!!! Cel mai complet ghid pe care l-am gasit, de unde am reusit sa strang toate informatiile de care aveam nevoie pentru excursia la Barcelona. Felicitari!!! Informatiile sunt atat de detaliate, incat chiar m-ati convins si cu alegerea perioadei de plecare, fiindca eu gasisem oferte foarte bune pe www.flysky.ro, dar imi era teama sa nu fie prea frigut in perioada aceasta, iar acum abia astept sa ma bucur de putinele zile libere pe care le am.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festival D'automne - Festivalul Toamnei de la Paris
Festivalul Toamnei de la Paris, desfasurat pe stradutele orasului in perioada septembrie-decembrie, ..
Malta  |  Romania  |  Franta  |  Germania  |  Belgia  |  Spania  | 
Stiai ca?
Plajele de nudisti pot fi periculoase pentru navele care circula in apropierea lor? Un iaht cu 60 de persoane la bord s-a rasturnat pe tarmul texan al Golfului Mexic dupa ce toti pasagerii s-au ingram... Liberia, Africa, are cea mai mare flota comerciala din lume?...
Dictionar turistic
Itinerar turistic - Traseu pe care se desfasoara o calatorie, cu indicarea localitatilor si punctelor de interes turistic de pe parcurs si a distantei dintre ele.
7 recomandari