TurisMALL
powered by

120878

Ghid Barcelona
Festivaluri si sarbatori

Barcelona

Festes de la Merce este cel mai important festival al Barcelonei si are loc in fiecare an, pe 23 septembrie. Noaptea, cerul este luminat de focuri de artificii, iar bautura traditionala, cava, curge in rauri. Paradele sunt animate de prezenta asa-numitelor gegants (papusi gigantice de lemn, manevrate de oameni).

La mijlocul lunii august, timp de 1 saptamana, in cartierul Gracia, are loc Festa Major de Gracia. Petrecaretii se strang pe strazile decorate din Gracia, unde au loc parade, concerte in aer liber, spectacole cu focuri de artificii, se bea bere si cava si se mananca preparate traditionale.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 10   ShoppingPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
GAVRILESCU CONSTANTIN Guest, 15.03.2011

Foarte util pentru mine care impreuna cu familia ajung in luna iulie 2011 in Barcelona, acolo unde vom Sta o zi in drumul nostru catre Mallorca. VA MULTUMIM!

 
Elena S. Guest, 15.10.2013

Woow!!! Cel mai complet ghid pe care l-am gasit, de unde am reusit sa strang toate informatiile de care aveam nevoie pentru excursia la Barcelona. Felicitari!!! Informatiile sunt atat de detaliate, incat chiar m-ati convins si cu alegerea perioadei de plecare, fiindca eu gasisem oferte foarte bune pe www.flysky.ro, dar imi era teama sa nu fie prea frigut in perioada aceasta, iar acum abia astept sa ma bucur de putinele zile libere pe care le am.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Spania  |  Malaysia  |  Romania  |  Franta  |  Belgia  |  Malta  | 
Stiai ca?
Populatia Africii se apropie de 1 miliard, iar mai mult de jumatate din populatie are sub 25 de ani?... Indira Ghandi a fost fiica a unui prim ministru, mama a unui prim ministru si ea insasi prim ministru?...
Dictionar turistic
Statiune turistica - Localitate rurala sau urbana situata intr-o regiune cu un important potential turistic, care dispune de o baza de cazare adecvata ca si de unele dotari speciale. Ea poate fi concomitent statiune balneara, climaterica sau pentru sporturi de iarna.
7 recomandari