TurisMALL
powered by

120870

Ghid Barcelona
Sfaturi utile

Barcelona

Cardul Barcelona ofera pana la 50% reducere la principalele obiective turistice ale orasului, plus calatorii gratuite cu metroul sau autobuzul. Permisele sunt valabile pe o perioada de 5 zile si se gasesc la toate agentiile de turism sau la magazinele universale El Corte Ingles.

Multe muzee au intrarea gratuita in prima duminica a fiecarei luni, inclusiv Muzeul Picasso. Intrarea la MNAC este libera in prima joi a lunii.

Renuntati la McDonals''s si Burger King pentru fast-food-urile spaniole, mult mai ieftine cum ar fi Pans & Company si Bocata.

Evitati strazile putin populate si pe cele din partea veche a orasului dupa lasarea serii, mai ales Barri Gotic si El Raval. Aici opereaza hotii care actioneaza in grup. Orele de varf pentru furtul din buzunare sunt intre 21-24, cand majoritatea localnicilor mananca de seara, iar strazile sunt pline de turisti. De asemenea, evitati rromii care incearca sa va vanda flori, ca mijloc de a va fura din buzunare.

In august, multe localuri din Barcelona sunt inchise, localnicii pleaca in vacanta si orasul se umple de vizitatori. Cu atat de multe restaurante, baruri si magazine si chiar cu unele dintre obiective inchise, luna august in Barcelona are dezavantajele sale.
  Pagina anterioara Transport intern Pagina 10 din 10  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
GAVRILESCU CONSTANTIN Guest, 15.03.2011

Foarte util pentru mine care impreuna cu familia ajung in luna iulie 2011 in Barcelona, acolo unde vom Sta o zi in drumul nostru catre Mallorca. VA MULTUMIM!

 
Elena S. Guest, 15.10.2013

Woow!!! Cel mai complet ghid pe care l-am gasit, de unde am reusit sa strang toate informatiile de care aveam nevoie pentru excursia la Barcelona. Felicitari!!! Informatiile sunt atat de detaliate, incat chiar m-ati convins si cu alegerea perioadei de plecare, fiindca eu gasisem oferte foarte bune pe www.flysky.ro, dar imi era teama sa nu fie prea frigut in perioada aceasta, iar acum abia astept sa ma bucur de putinele zile libere pe care le am.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun din Berlin
In preajma Craciunului, Berlinul stralucește in mii de luminițe, ca într-o poveste magica, in car..
Cehia  |  Malaysia  |  Grecia  |  Malta  |  Germania  |  Romania  | 
Stiai ca?
SUA detin recordul mondial pentru numarul de case in care locuieste o singura persoana?... Tentaculele unei Meduze Uriase pot avea lungimi de pana la 36 de metri....
Dictionar turistic
Vila - Forma de cazare de capacitate mica, cu cateva nivele, avand un stil arhitectonic particular, integrat armonios in cadrul natural.
7 recomandari