TurisMALL
powered by

25037

Ghid Dublin
Shopping

Dublin

La fel ca orasul, zona de shopping a capitalei este dominata de fuziunea dintre vechi si nou, cu cate ceva pentru toata lumea. Din Dublin puteti cumpara: designeri locali, antichitati, preparate traditionale, suveniruri, vesela din cristal, palarii si accesorii din piele, bijuterii excentrice, tigari de foi, whisky, bere, carti si albume foto.

Cele mai renumite strazi: Grafton, O' Connell, Temple Bar (strada cu cele mai neobisnuite magazine cu haine, cluburi, baruri, restaurante si galerii de arta), Stephen's Green, Henry, Wicklow, Daws, South Great Georges, Georges Street Arcade, Arnotts

Cele mai celebre magazine: Brown Thomas (designeri internationali si locali), Weirs (bijuterii exclusiviste), H&M, Mothercare, Debenhams, River Island, Top Shop, Next and Marks & Spencer, Waterstones, Benetton, French Connection, Hamleys Toy Shop (cel mai celebru magazin de jucarii), Alila Boutique (designeri din toata lumea isi expun piesele unice in acest magazin excentric), Bershka, Dorothy Perkins, Zara, Carroll's Irish Gifts (cel mai important magazin cu suveniruri irlandeze). Primul etaj al magazinului Powerscourt Town House este destinat tinerilor designeri irlandezi.

Cele mai importante centre comerciale din Dublin sunt: ILAC, Jervis Street Shopping Centre, Royal Hibernian Way, Westbury Mall, Powerscourt Towncentre, Dundrum Town Center, Blanchardstown Centre, The Irish Celtic Store. Aici veti gasi o mare diversitate de magazine, bijuterii, piese de arta, restaurante, cafenele si sali de cinematograf.

La mai putin de o ora distanta de Dublin se afla Kildare Village Outlet Shopping, un adevarat paradis pentru pasionatii de cumparaturi. Cu discount-uri de pana la 50% in orice perioada a anului, Kildare este o destinatie de shopping ce nu trebuie ratata. Brandurile gazduite aici sunt: Nike, Reebok, LK Bennett, Polo Ralph Lauren, Petit BateauClarks, Quiksilver, 7 For All Mankind, Juicy Couture, Karen Millen, Levis, Calvin Klein Jeans, DKNY, Desigual, Furla, Tommy Hilfinger etc.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Gentse Floralien
Gentse Floralien reprezinta cea mai mare expoziţie florală de interior din lume. Ea se desfasoara ..
Stiai ca?
Prajiturile cu ravas nu sunt traditionale din China? Ele au fost inventate in 1920, de un lucrator al fabricii Key Heong Noodle din San Francisco? ... Oamenii (asemenea animalelor, de altfel) folosesc substante organice complexe ca mijloc de comunicare, adevarate mesaje biochimice care le influenteaza comportamentul sexual si social. Acestia sunt fe...
Dictionar turistic
Turist - Persoana care practica turismul; persoana care se deplaseaza in afara localitatii de resedinta.
7 recomandari