TurisMALL
powered by

26713

Ghid Dublin
Viata de noapte

Dublin

Dublin are una dintre cele mai fascinante vieti de noapte din Europa. Cunoscuti pentru pasiunea lor de a bea multa bere, irlandezii isi petrec serile in puburi unde beau, danseaza si mananca. Cartierul Temple Bar este cel mai popular loc pentru a va petrece noptile. Pe langa magazinele elegante, aici veti gasi 24 baruri si 73 de cafenele si restaurante unde puteti lua pulsul vietii de noapte irlandeze. Zona este frecventata de tineri si turisti pana in 30 - 35 de ani.

Daca agitatia si muzica tare nu sunt pe placul dvs., atunci ar trebui sa va indreptati catre strada Grafton. Clientela acestei zone este formata din adulti cu venituri ridicate, ce au depasit varsta de 35 ani. Desi barurile se inchid in jurul orei 23.00, sunt cateva baruri care stau deschise pana dimineata: Capitol (strada Aungier) si Major Tom (strada South King).

In fiecare seara, pubul Merry Ploughboy, situat in centrul orasului, gazduieste seri cu muzica si dansuri irlandeze. Trupa clubului ofera un show de exceptie: balade irlandeze, coregrafii uimitoare cu elemente moderne si traditionale irlandeze si muzica live.

Cele mai populare cluburi de noapte sunt: Alchemy, Club M (Temple Bar), Lillies Bordello (strada Grafton), Buck Whaleys, Krystle, NV, Howl at the Moon, Tripod, Copper Face Jacks, D Two, The George (club pentru gay).

Puburile cu cea mai mare cautare sunt: Auld Dubliner, Boars Head, Brazen Head, Brogans, Dame Tavern, Doyles, Firestone, Foggy Dew, Ha'penny Bridge Inn, Johnnie Fox's Pub, Long Stone, Messrs Maguires, O'Neills, Thomas Read.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Stiai ca?
In urma cu 3.000 de ani, majoritatea egiptenilor antici nu traiau mai mult de 30 de ani?... Turcia este denumita si "Tara celor patru anotimpuri"....
Dictionar turistic
Cabana - Casa rustica construita intr-o zona de munte; asigura cazarea si serviciile necesare turistilor aflati in drumetie sau la odihna intr-o zona montana.
7 recomandari