TurisMALL
powered by

32612

Ghid Dubrovnik
Shopping

Dubrovnik

Desi oferta de magazine nu se ridica la nivelul oraselor europene, Dubrovnik ofera o experinta unica de shopping. Strada Stradun este un loc perfect pentru a incepe: aici veti gasiti magazine elegante sau buticuri cu suveniruri. Cei care adora sa mearga la mall, ar trebui sa dea o raita prin Lapad Shopping Center, casa pentru multe branduri internationale.

Cele mai populare suveniruri sunt: broderiile frumoase lucrate manual, bijuterii lucrate manual, costume traditionale, migdale confiate, branza cu arome de gutui, brandy si vinuri locale, obiecte de artizanat, ulei de masline, sapunuri cu parfum de dafin si rozmarin. Un magazin ce se bucura de un succes greu de ignorat este Ronchi Hat Factory, o fabrica ce confectioneaza cele mai sofisticate modele de palarii.

  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
scorpio Guest, 18.05.2012

am eu impresia sau bateti campii cu gratie cand vorbiti de sofia ca varianta optima si cea mai scurta. ce sa caut in sofia? ce sa caut in bulgaria? aveti vreo explicatie logica?

 
Danut Flueras Guest, 11.07.2015

Foarte bun practic si explicit dacă i-l citești de doua ori poti vizita Dubrovnik fără sa ai emoti

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Trooping the Colour (Parada organizata de ziua Reginei Marii Britanii)
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii isi serbeaza oficial ziua de nastere pe 11 iunie. Eveniment..
Spania  |  Irlanda  |  Germania  |  Cehia  |  Austria  |  Turcia  | 
Stiai ca?
Cele mai inalte animale din lume sunt girafele. Ele pot atinge 6 metri inaltime.... Majoritatea masinilor americane claxoneaza in nota La?...
Dictionar turistic
Single - Camera de hotel, compartiment de vagon de dormit sau cabina pe nava cu un pat individual. Camera dubla ocupata de o singura persoana (in regim single).
7 recomandari