TurisMALL
powered by

31926

Ghid Dubrovnik
Shopping

Dubrovnik

Desi oferta de magazine nu se ridica la nivelul oraselor europene, Dubrovnik ofera o experinta unica de shopping. Strada Stradun este un loc perfect pentru a incepe: aici veti gasiti magazine elegante sau buticuri cu suveniruri. Cei care adora sa mearga la mall, ar trebui sa dea o raita prin Lapad Shopping Center, casa pentru multe branduri internationale.

Cele mai populare suveniruri sunt: broderiile frumoase lucrate manual, bijuterii lucrate manual, costume traditionale, migdale confiate, branza cu arome de gutui, brandy si vinuri locale, obiecte de artizanat, ulei de masline, sapunuri cu parfum de dafin si rozmarin. Un magazin ce se bucura de un succes greu de ignorat este Ronchi Hat Factory, o fabrica ce confectioneaza cele mai sofisticate modele de palarii.

  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
scorpio Guest, 18.05.2012

am eu impresia sau bateti campii cu gratie cand vorbiti de sofia ca varianta optima si cea mai scurta. ce sa caut in sofia? ce sa caut in bulgaria? aveti vreo explicatie logica?

 
Danut Flueras Guest, 11.07.2015

Foarte bun practic si explicit dacă i-l citești de doua ori poti vizita Dubrovnik fără sa ai emoti

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Franta  |  Romania  |  Italia  |  Malta  |  Belgia  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Chicago este mult mai aproape de Moscova decat este de Rio de Janeiro?... Tehnologia fabricarii berii in evul mediu era cunoscuta de catre toate popoarele europene. Berea din acele vremuri nu era nici pe departe asemanatoare celei contemporane deoarece in acea perioada nu s...
Dictionar turistic
Hotel - Unitate de cazare, cu camere mobilate care se inchiriaza pe termen scurt turistilor.
7 recomandari