TurisMALL
powered by

32603

Ghid Dubrovnik
Transport intern

Dubrovnik

Aeroportul International Dubrovnik se afla in Cilipi, la 25 km de centrul vechi al orasului. Toate agentiile de turism din Romania asigura transfer de la aeroport la hotel si retur.

In fata aeroportului se gasesc si autobuze care au ca traseu statiunea Dubrovnik si alte statiuni din imprejurimi. Pretul unui bilet este de aproximativ 5 euro.

In Dubrovnik exista cateva linii de autobuze care acopera toata statiunea, plajele cele mai importante si zonele din imprejurimi. Taxiul este alternativa cea mai rapida si comoda de a va deplasa in statiune.

Telefericul este una dintre cele mai impresionante mijloace de transport din Dubrovnik. Traseul telefericului ajunge in varful muntelui Srd si ofera privelisti spectaculoase asupra orasului. Calatoria dureaza doar 3 minute, iar in varful muntelui puteti lua o gustare la restaurantul aflat in acest loc superb.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 9   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
scorpio Guest, 18.05.2012

am eu impresia sau bateti campii cu gratie cand vorbiti de sofia ca varianta optima si cea mai scurta. ce sa caut in sofia? ce sa caut in bulgaria? aveti vreo explicatie logica?

 
Danut Flueras Guest, 11.07.2015

Foarte bun practic si explicit dacă i-l citești de doua ori poti vizita Dubrovnik fără sa ai emoti

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Fotografiei - Roma (Fotografia - Festival Internazionale di Roma)
Roma gazduieste in muzee, galerii, spatii publice si private mostre de fotografie, in fiecare an cu ..
Grecia  |  Cehia  |  Spania  |  Romania  |  Franta  |  Malta  | 
Stiai ca?
Un cameleon orb este perfect capabil sa-si schimbe culoarea in concordanta cu mediul înconjurator?... Delfinii dorm cu un ochi deschis? ...
Dictionar turistic
Buveta - Locul unde se beau ape minerale intr-o statiune balneara.
7 recomandari