TurisMALL
powered by

31935

Ghid Dubrovnik
Transport intern

Dubrovnik

Aeroportul International Dubrovnik se afla in Cilipi, la 25 km de centrul vechi al orasului. Toate agentiile de turism din Romania asigura transfer de la aeroport la hotel si retur.

In fata aeroportului se gasesc si autobuze care au ca traseu statiunea Dubrovnik si alte statiuni din imprejurimi. Pretul unui bilet este de aproximativ 5 euro.

In Dubrovnik exista cateva linii de autobuze care acopera toata statiunea, plajele cele mai importante si zonele din imprejurimi. Taxiul este alternativa cea mai rapida si comoda de a va deplasa in statiune.

Telefericul este una dintre cele mai impresionante mijloace de transport din Dubrovnik. Traseul telefericului ajunge in varful muntelui Srd si ofera privelisti spectaculoase asupra orasului. Calatoria dureaza doar 3 minute, iar in varful muntelui puteti lua o gustare la restaurantul aflat in acest loc superb.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 9   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
scorpio Guest, 18.05.2012

am eu impresia sau bateti campii cu gratie cand vorbiti de sofia ca varianta optima si cea mai scurta. ce sa caut in sofia? ce sa caut in bulgaria? aveti vreo explicatie logica?

 
Danut Flueras Guest, 11.07.2015

Foarte bun practic si explicit dacă i-l citești de doua ori poti vizita Dubrovnik fără sa ai emoti

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Roma vazuta cu gust
Evenimentul "Roma vazuta cu gust" reprezinta o initiativa speciala a Primariei, care pe tot parcursu..
Grecia  |  Austria  |  Malta  |  Germania  |  Spania  |  Italia  | 
Stiai ca?
Un bizon adult poate avea o greutate de cca. 1.000 de kg.... Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o ...
Dictionar turistic
Brevet de turism - Document oficial acordat de o autoritate prin care se atesta capacitatea profesionala a persoanelor care asigura conducerea unor tipuri de unitati operationale din domeniul turismului.
7 recomandari