TurisMALL
powered by

31939

Ghid Dubrovnik
Viata de noapte

Dubrovnik

Viata de noapte in Dubrovnik este fascinanta si stralucitoare. Stradun este locul unde se afla cele mai multe baruri si terase, unde tinerii dornici de distractie petrec pana la orele tarzii ale noptii.

Latino Club Fuego este cel mai popular club din Dubrovnik. Aici veti descoperi o scena mare unde va puteti da in spectacol si o atmosfera frumoasa data de muzica latino si de cele mai noi hituri pop.

Eastwest Beach Club este un club renumit printre oamenii bogati care isi doresc sa epateze, sa fie vazuti si sa vada ce se mai intampla in viata mondena a orasului Dubrovnik. Atmosfera este placuta, si, desi, preturile sunt destul de piperate, clubul este mereu plin.


Daca doriti sa ascultati muzica live, atunci va trebui sa vizitati cluburile Troubadour ''Hard Jazz'' Café si Lazareti.

Pentru cei care adora sa mearga in baruri, unde pot sta linistiti de vorba cu prietenii la un pahar de bere sau de vin recomandam barurile: Irish Bar, Sky Bar si Nonenina.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
scorpio Guest, 18.05.2012

am eu impresia sau bateti campii cu gratie cand vorbiti de sofia ca varianta optima si cea mai scurta. ce sa caut in sofia? ce sa caut in bulgaria? aveti vreo explicatie logica?

 
Danut Flueras Guest, 11.07.2015

Foarte bun practic si explicit dacă i-l citești de doua ori poti vizita Dubrovnik fără sa ai emoti

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Italia  |  Spania  |  Romania  |  Belgia  |  Malaysia  |  Franta  | 
Stiai ca?
Chinezii au inventat inghetata si se banuieste ca Marco Polo a furat reteta, impreuna cu cea pentru taitei, si le-a dus Europa?... Andorra este statul in care somajul este 0%? De asemenea, in Andorra nu exista niciun post de televiziune....
Dictionar turistic
Charter - Avion sau autocar inchiriat de catre o agentie de turism, o persoana, sau un grup de persoane pentru efectuarea unei calatorii in afara curselor aeriene regulate.
7 recomandari