TurisMALL
powered by

32470

Ghid Dubrovnik
Cand sa vizitezi

Dubrovnik

Vara este cel mai potrivit anotimp pentru a vizita orasul Dubrovnik. Apa este calda, iar plajele, desi stancoase, sunt pline. Tot vara are loc si cel mai important eveniment al anului, Dubrovnik Summer Festival ce prezinta turistilor spectacole de opera, concerte de muzica clasica si piese de teatru.

Turistii care nu se dau in vant dupa caldurile toropitoare, pot veni in Dubrovnik in septembrie sau octombrie, cand vremea este foarte placuta si inca se poate inota in mare. Singurul incovenient este “bura”, un vant puternic care poate afecta transportul, in special al avioanelor si al vapoarelor de mici dimensiuni.

Intre lunile noiembrie – aprilie, numarul vizitatorilor este foarte scazut. Daca in Dubrovnik exista hoteluri si restaurante deschise, in statiunile din jur situatie este trista, majoritatea afacerilor fiind inchise in aceasta perioada.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 9   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
scorpio Guest, 18.05.2012

am eu impresia sau bateti campii cu gratie cand vorbiti de sofia ca varianta optima si cea mai scurta. ce sa caut in sofia? ce sa caut in bulgaria? aveti vreo explicatie logica?

 
Danut Flueras Guest, 11.07.2015

Foarte bun practic si explicit dacă i-l citești de doua ori poti vizita Dubrovnik fără sa ai emoti

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto San Cayetano, San Lorenzo si la Paloma (The San Cayetano, San Lorenzo and Virgen de la Paloma festivals)
In luna august (perioada 7-15 august), Madridul celebreaza cele mai importante sarbatori traditional..
Stiai ca?
Cea mai inalta capitala din Europa este Andorra La Vella.... Mall-ul din Washington DC este de 1,4 ori mai mare decat intreaga suprafata a Vaticanului?...
Dictionar turistic
Turism - Activitate cu caracter recreativ sau sportiv, constand din parcurgerea pe jos sau cu diferite mijloace de transport a unei regiuni pitoresti sau interesante dintr-un anumit punct de vedere.
7 recomandari