TurisMALL
powered by

22733

Ghid Innsbruck
Partii de ski

Innsbruck

Innsbruck are 9 regiuni de schi cu 283 km de partii pentru incepatori (70), intermediari (84) si avansati (46). Pe turisti ii asteapta 80 ski lifturi, 2 parcuri de snowboard, 10 telegondole care urca pana la 3.200 m. Daca doriti sa schiati noaptea, indreptati-va spre regiunile Kühtai si Rangger Köpfl.
  Pagina anterioara Sfaturi utile Pagina 10 din 10  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun - Praga
Daca optati pentru o vizita in capitala Cehiei in perioada Sarbatorilor de Iarna, nu veti regreta. O..
Malta  |  Romania  |  Austria  |  Ungaria  |  Belgia  |  Franta  | 
Stiai ca?
Biospeologia a aparut ca stiinta in anul 1904, fondatorul acesteia fiind romanul Emil Racovita.... Exista forme de viata sub platosa de gheata care acopera Antarctica. Cercetatorii au demonstrat ca sub calota, la o temperatura de 1,9 grade Celsius traieste un adevarat "popor" acvatic. Int...
Dictionar turistic
Sauna finlandeza - Sauna finlandeza are un efect pozitiv asupra intregului sistem cardiovascular. Accelereaza circuitul sanguin prin dilatarea vaselor si antreneaza inima, relaxeaza muschii, alina durerile artritei, creste rezistenta organismului la infectii, revitalizeaza pielea si creste buna dispozitie. Recomandat de specialisti si sportivilor fiindca ajuta la eliminarea acidului lactic, cauzator de dureri musculare. Prin transpiratia provocata de sauna, se mai elimina substante reziduale create de metabolism si toxine acumulate in organism. Pentru beneficii maxime se recomanda alternarea saunei cu un dus rece sau cu folosirea cuburilor de gheata. Aceste extreme vor creste rezistenta organismului la raceli si vor imbunatati circulatia sanguina.
7 recomandari