TurisMALL
powered by

22305

Ghid Innsbruck
Transport intern

Innsbruck

Transportul public in Innsbruck este reprezentat de autobuze si tramvaie. Autobuzele ajung in cele mai importante puncte din oras si in suburbii. Tramvaiele sunt folosite de turistii care vor sa viziteze principalele atractiile orasului. Biletele pot fi cumparate de la chioscurile din statii sau direct de la soferi.

In ultimii ani, Innsbruck a instalat numeroase piste pentru biciclisti, numerosi localnici optand pentru 2 roti in defavoarea masinilor.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 10   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Carnavalul din Madrid (Madrid Carnival)
In fiecare an, la sfarsitul lui februarie/inceputul lui martie, Madridul sarbatoreste prin petreceri..
Ungaria  |  Turcia  |  Cehia  |  Spania  |  Malta  |  Franta  | 
Stiai ca?
Canalul Panama reprezinta canalul cu cel mai mare sistem de ecluze. Canalul Panama face legatura intre Golful Panama din cadrul Oceanului Pacific cu Marea Caraibelor și Oceanul Atlantic. Lungimea tot... In vremurile de mult apuse, egiptenii venerau peste 1.000 de zei si zeite, iar cel mai important era Ra, zeul soarelui?...
Dictionar turistic
Talon de imbarcare - Document eliberat calatorilor ce se deplaseaza pe cale aeriana sau maritima, pentru a fi prezentat la cerere sau care certifica existenta biletului sau permite controlul trecerii lor prin diversele servicii ale aeroportului sau ale portului de imbarcare.
7 recomandari