TurisMALL
powered by

22300

Ghid Innsbruck
Cand sa vizitezi

Innsbruck

Vara, vremea este calda si insorita, cu temperaturi ce nu depasesc 25 grade. In sezonul cald, cea mai buna perioada pentru a vizita Innsbruck este la inceputul verii, cand ploile sunt rare, iar vremea este perfecta pentru plimbari prin muntii Austriei.

Intre lunile decembrie – martie, zona este plina de fanii sporturilor de iarna. Odata cu prima zapada, Innsbruck-ul este luat cu asalt de turistii din toate colturile lumii. O atmosfera speciala este in preajma Sarbatorilor de iarna, cand becultele colorate infrumuseteaza orasul si statiunilie din jur.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 10   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fiesta de San Isidro - Madrid
Fiesta de San Isidro este un eveniment organizat anual pe 15 mai, in cinstea patronului spiritual al..
Ungaria  |  Grecia  |  Spania  |  Franta  |  Germania  |  Romania  | 
Stiai ca?
Lesotho poarta supranumele de "Regatul cerului".... În ultima parte a vieţii, ucenicii lui Rafael au început să intervină tot mai mult în lucrările maestrului, care le cerea tot mai des să termine craţiile prin adăugarea detaliilor pentru car...
Dictionar turistic
Autocar - Autovehicul de transport in comun folosit pentru servicii regulate interurbane si rurale, precum si pentru excursii si calatorii turistice. Sunt trei feluri: de linie - pentru servicii regulate, utilizare regionala si locala, de lux-pentru excursii, de mare lux - cu confort ridicat, avand amenajari si dotari diverse (bar,lavabou etc.) destinate excursiilor lungi.
7 recomandari