TurisMALL
powered by

16508

Ghid Innsbruck
Cand sa vizitezi

Innsbruck

Vara, vremea este calda si insorita, cu temperaturi ce nu depasesc 25 grade. In sezonul cald, cea mai buna perioada pentru a vizita Innsbruck este la inceputul verii, cand ploile sunt rare, iar vremea este perfecta pentru plimbari prin muntii Austriei.

Intre lunile decembrie – martie, zona este plina de fanii sporturilor de iarna. Odata cu prima zapada, Innsbruck-ul este luat cu asalt de turistii din toate colturile lumii. O atmosfera speciala este in preajma Sarbatorilor de iarna, cand becultele colorate infrumuseteaza orasul si statiunilie din jur.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 10   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun din Berlin
In preajma Craciunului, Berlinul stralucește in mii de luminițe, ca într-o poveste magica, in car..
Belgia  |  Italia  |  Malta  |  Cehia  |  Franta  |  Romania  | 
Stiai ca?
O placinta se poate taia in 8 bucati din 3 miscari?... Cei mai tineri parinti din istorie ( doi copii cu varste de 8, respectiv 9 ani) au trait in China? Copilul lor s-a nascut in anul 1910....
Dictionar turistic
Time-sharing contract - O familie formata dintr-un numar precizat de persoane (de ex. 4, 6, 7, 8) cumpara un apartament dintr-un hotel anumit pentru o perioada de 7 zile (denumita unitate de time-sharing) sau mai multe (14, 21, 28 zile etc.), avand dreptul de a-l folosi, in scop personal, de a-l ceda spre folosinta unor prieteni sau rude sau de a-l inchiria unor solicitatori. Implicarea contractuala a participantilor la acest tip de proprietate se face in cadrul unui club de vacanta, al carui membru trebuie sa devina si propietarul in time-sharing.
7 recomandari