TurisMALL
powered by

22736

Ghid Innsbruck
Shopping

Innsbruck

In Innsbruck se afla numeroase magazine de unde puteti cumpara cadouri pentru cei dragi sau pentru dvs. Din magazinele locale puteti cumpara bijuterii cu cristale Swarovski, costume traditionale, pahare si servicii de cafea frumos pictate. Printre cele mai populare suveniruri se numara turta dulce acoperita cu ciocolata si bomboanele Mozart.

Cele mai apreciate centre de shopping sunt Rathaus Gallerien, mall-urile DEZ-Einkaufszentrum si Einkaufcenter Sillpark. Daca doriti sa imbinati vizitarea orasului cu shopping-ul, atunci vizitati Maria Theresien Strasse, principala strada din Innsbruck. Alte strazi cu oferte generoase de shopping sunt Herzog Friedrich Strasse, Anichstrasse, Franziskanerplatz si Sparkassenplatz.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 10   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Paris Plage
Anual, timp de o luna (de la mijlocul lunii iulie pana la mijlocul lui august) Parisul devine statiu..
Franta  |  Malta  |  Belgia  |  Ungaria  |  Germania  |  Spania  | 
Stiai ca?
Cea mai apropiata capitala de Ecuator din lume este Quito (0°14'' latitudine sudica), capitala Ecuadorului. Quito este caracterizat si de un al doilea superlativ geografic: este singura capitala d... Antarctica este singura regiune de pe planeta care nu apartine niciunei tari?...
Dictionar turistic
Vacanta - Perioada de odihna, concediu prin care turistii pleaca din orasul de resedinta cu scopul de a se relaxa.
7 recomandari