TurisMALL
powered by

16242

Ghid Innsbruck
Shopping

Innsbruck

In Innsbruck se afla numeroase magazine de unde puteti cumpara cadouri pentru cei dragi sau pentru dvs. Din magazinele locale puteti cumpara bijuterii cu cristale Swarovski, costume traditionale, pahare si servicii de cafea frumos pictate. Printre cele mai populare suveniruri se numara turta dulce acoperita cu ciocolata si bomboanele Mozart.

Cele mai apreciate centre de shopping sunt Rathaus Gallerien, mall-urile DEZ-Einkaufszentrum si Einkaufcenter Sillpark. Daca doriti sa imbinati vizitarea orasului cu shopping-ul, atunci vizitati Maria Theresien Strasse, principala strada din Innsbruck. Alte strazi cu oferte generoase de shopping sunt Herzog Friedrich Strasse, Anichstrasse, Franziskanerplatz si Sparkassenplatz.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 10   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Grecia  |  Romania  |  Franta  |  Germania  |  Malaysia  |  Italia  | 
Stiai ca?
In Suedia traiesc cele mai multe persoane cu varsta mai mare de 80 ani? La polul opus, Turcia are cea mai tanara populatie, urmata apoi de Romania. ... Cel mai lung curs de apa din Australia este Murray ce masoara 2.500 de km....
Dictionar turistic
Turism de afaceri - Forma de turism practicata de angajati sau alte categorii de persoane, in interes de serviciu, in interiorul sau in afara tarii de resedinta, incluzand participarea la intalniri de afaceri, targuri si expozitii, conferinte si reuniuni.
7 recomandari