TurisMALL
powered by

16699

Ghid Innsbruck
Shopping

Innsbruck

In Innsbruck se afla numeroase magazine de unde puteti cumpara cadouri pentru cei dragi sau pentru dvs. Din magazinele locale puteti cumpara bijuterii cu cristale Swarovski, costume traditionale, pahare si servicii de cafea frumos pictate. Printre cele mai populare suveniruri se numara turta dulce acoperita cu ciocolata si bomboanele Mozart.

Cele mai apreciate centre de shopping sunt Rathaus Gallerien, mall-urile DEZ-Einkaufszentrum si Einkaufcenter Sillpark. Daca doriti sa imbinati vizitarea orasului cu shopping-ul, atunci vizitati Maria Theresien Strasse, principala strada din Innsbruck. Alte strazi cu oferte generoase de shopping sunt Herzog Friedrich Strasse, Anichstrasse, Franziskanerplatz si Sparkassenplatz.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 10   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Spania  |  Germania  |  Belgia  |  Romania  |  Italia  |  Austria  | 
Stiai ca?
Bancnotele au fost introduse de negustorii chinezi de ceai, la inceputul secolului al X-lea, care incheiau mari tranzactii cu bilete la ordin, cu scopul evitarii transportului monedelor metalic? Admin... Celebrul turn Eiffel din Paris a fost inaugurat la 31 martie 1889 si conceput de catre Émile Nouguier, Maurice Koechlin si Stephen Sauvestre, angajati la Eiffel & Co. Constructia din otel masoara...
Dictionar turistic
Bagaj de mana - Bagaj pe care calatorul il poate pastra cu sine in timpul transportului si asupra caruia este responsabil (termenul se utilizeaza in transportul aerian si in transportul cu autocarul). Bagajul trebuie sa se incadreze intr-o marime standard, care difera in functie de compania aeriana.
7 recomandari