TurisMALL
powered by

105979

Ghid Istanbul
Unde sa te cazezi

Istanbul

Cele mai potrivite hoteluri de lux pentru oamenii de afaceri interesati de cazare in Istanbul sunt: Ciragan Palace Kempinski, Four Seasons si Eresin Crown. Preturile pentru o noapte de cazare depasesc 300 de dolari.

Ciragan Palace Kempinski din cartierul Besiktas imbina elementele moderne cu cele clasice, specifice turcesti. Hotelul pune la dispozitia turistilor 315 camere luxoase, decorate cu mobilier somptuos si 12 apartamente recent renovate.

Un alt hotel de lux pe care merita sa il luati in considerare este Four Seasons, aflat in Sultanhamet. Hotelul este un simbol al rafinamentului, desi initial a fost o inchisoare otomana. Printre avantajele hotelului se numara restaurantul cu tavan de sticla si terasele cu vedere catre Marea Marmara. Vedere catre mare are si hotelul Eresin Crown, situat pe locul fostului Palat Bizantin.

Daca aveti un buget limitat, cautati Naz Wooden House Inn, Apricot Hotel sau Grand Hotel de Londres. In aceste unitati de cazare veti plati, pentru o noapte, intre 45 si 60 de dolari.

Hotelul Naz Wooden House Inn este amplasat foarte aproape de centrul orasului si are sapte camere cochet decorate, iar Apricot Hotel are 24 de camere (6 dintre acestea au baie turceasca) si a fost deschis in incinta unei vechi vile otomane.

Buyuk a ramas unul dintre cele mai rezonabile hoteluri, din punct de vedere al pretului, inca din 1990. Unele camere sunt decorate excentric si au vedere catre Cornul de Aur.

Daca va aflati in vacanta cu familia, atunci va puteti caza la Arena Hotel, Turquoise Boutique Hotel sau Vardar Palace. Pentru o noapte, veti scoate din buzunar in jur de 70 euro.

Arena Hotel se afla in partea veche a orasului, in cartierul Sultanhamet. Desi recent renovat, hotelul pastreaza in continuare elementele clasice ale vilei construite la sfarsitul secolului XIX.

Hotelul Novano se bucura de review-uri foarte bune pe site-urile cu renume. Aflat la 200 metri de Moscheea Albastra, hotelul Novano ofera 18 camere elegant mobilate, cu vedere spre incantatorul oras. O noapte de cazare costa 60 euro.

Proiectat de un arhitect italian in 1091, retinand multe caracteristici ale perioadei Otomane, hotelul Vardar Palace se afla in cartierul plin de viata al orasului, Taksim. Restaurat cu atentie pentru a conserva caracteristicile artistice si arhitecturale ale cladirii, hotelul ofera 40 de camere spatioase si elegante. O noapte de cazare la Vardar Palace costa 55 euro.

*Preturile sunt valabile la data postarii. Va rugam sa verificati personal valabilitatea acestora.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 9   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Cristina Guest, 03.05.2012

Extrem de util si la obiect.Am fost la Istanbul in martie 2011i am ramas iremediabil indragostita de acest oras uluitor.Imi pare rau ca nu am citit acest ghid inainte, cuprinde aproape tot ceea ce ar trebui sa stii cand vizitezi Istanbulul. Mi-ar fi placut totusi cateva comentarii despre partea europeana si cea asiatica. Va multumesc pentru sfaturile dvs.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun din Berlin
In preajma Craciunului, Berlinul stralucește in mii de luminițe, ca într-o poveste magica, in car..
Ungaria  |  Franta  |  Germania  |  Italia  |  Spania  |  Grecia  | 
Stiai ca?
In anul 1970 s-a produs in Anzii Peruvieni o curgere noroioasa lunga de 15 km ce a provocat moartea a 18000 de persoane.... C.I. Parhon este autorul primului tratat de endocrinologie din lume (1909), a infiintat prima catedra de endocrinologie din lume (1933) si a organizat primul congres de endocrinologie din Europa Centr...
Dictionar turistic
Ospitalitate - Hospitality - Actiunea de a primi si gazdui pe cineva.
7 recomandari