TurisMALL
powered by

87938

Ghid Madrid
Cand sa vizitezi

Madrid

Datorita climei mediteraneene, Madrid este o destinatie ce poate fi vizitata in orice luna a anului. Primavara si toamna sunt cele mai placute anotimpuri pentru a vizita capitala Spaniei. Zilele lungi si insorite si noptile racoroase sunt perfecte pentru plimbari romantice.

Daca doriti sa vizitati Madridul vara, ar trebui sa va ganditi bine si sa alegeti lunile de la inceputul verii cand temperaturile sunt ceva mai scazute si va puteti bucura de noptile placute, cand localnicii petrec pe strazile orasului. In iulie si august temperaturile sar frecvent de 40 grade Celsius. Ca si in alte orase europene, august este luna in care localnicii pleaca in vacanta, atmosfera este mai linistita, iar multe magazine si restaurante sunt inchise.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 8   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Eduard Guest, 14.02.2024

Foarte util. Multumesc!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fetes de Nuit
Fetes de Nuit reprezinta un spectacol extraordinar de sunet si lumina care se desfasoara anual, in w..
Romania  |  Franta  |  Austria  |  Italia  |  Grecia  |  Germania  | 
Stiai ca?
Salinitatea medie a oceanelor Pamantului este de aproximativ 35 de grame de sare pe kilogram de apa de mare (3,5 % sare). Cea mai mare parte a acestei sari a fost eliberata ca urmare a activitatati... Cel mai tanar laureat al premiului Nobel avea 25 de ani, iar cel mai batran 90 de ani, cand au primit premiile. SUA au cel mai mare numar de laureati ai premiului Nobel – 260, iar Franta detine cel ...
Dictionar turistic
Brevet de turism - Document oficial acordat de o autoritate prin care se atesta capacitatea profesionala a persoanelor care asigura conducerea unor tipuri de unitati operationale din domeniul turismului.
7 recomandari