TurisMALL
powered by

81437

Ghid Madrid
Viata de noapte

Madrid

Madrid are o viata de noapte spectaculoasa, in fiecare seara veti gasi ceva de facut. Majoritatea cluburilor si barurilor se aglomereaza in jurul orei 21.00, iar petrecerea dureaza pana la orele diminetii.

In apropiere de Plaza de Santa Barbara, Glorieta de Bilbao si Alonso Martinez se afla multe baruri, pub-uri, restaurante fast food si multe magazine ce vand o delicioasa inghetata. Barurile din cartierele Arguelles si Moncloa sunt frecventate de studenti si de turistii foarte tineri. Pentru concerte cu muzica live, cafenele, baruri si restaurante cu preturi moderate mergeti in zona Plaza de Dos de Mayo. Strazile Paseo de la Castellana, Paseo de Recoletos si Paseo del Prado abunda in restaurante elegante, cafenele cochete si cluburi de noapte populare printre localnici. In zilele de vara, in Paseo de la Castellana si Parque del Oeste au loc petreceri la terasele in aer liber.

De-a lungul anilor, Madridul si-a castigat renumele de capitala mondiala a flamenco. Pasiune si intensitate, miscari ametitoare si fericire, acestea sunt doar cateva dintre sentimentele pe care le simt dansatorii de flamenco. El Rincón de Jerez este localizat in cartierul Salamanca si este unul dintre localurile ce ofera o atmosfera autentica. In fiecare seara, la ora 23.00, clientii si ospatarii canta “la salve”, un cantec traditional. Dupa ce uminile se sting si sunt inlocuite cu lumanari, dansatorii sunt pregatiti sa ofere un show unic.

Deschis in 1956, Corral de la Morería este unul dintre cele mai vechi baruri de flamenco din Madrid. Clubul detine propriu grup de dansatori, chitaristi si cantereti ce ofera in fiecare seara un spectacol incendiar. Oferta gastronomica este mentionata in prestigiosul Michelin Guide.

In apropiere de Gran Via, intre Calle Fuencarral si Calle Barquillo, in zona cea mai cosmopolitana a orasului se afla cartierul Chueca, zona destinatata comunitatii gay. Aici veti gasi cluburi fantastice, pub-uri ale unor designeri celebri, unde mixeaza cei mai cunoscuti DJ din lume.

Madrid Arena este cel mai renumit club din Madrid. Gazduit in cladirea unui fost cinematograf, Madrid Arena gazduieste DJ celebri care fac o atmosfera incendiara. Cele mai frumoase petreceri au loc vara.

Daca va place sa dansati, atunci trebuie sa mergeti la El Sol Madrid. Aici se asculta un mix excelent intre funk, hip-hop si jazz. Desi pare o combinatie ciudata, odata ajunsi aici, veti dansa toata noaptea.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 8   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Stiai ca?
Prima pizzerie din lume a fost deschisa in anul 1830 la Napoli si functioneaza si in prezent sub denumirea de "Antica Pizzeria Port Alba".... Spania se mai numeste si "Tara coridei" sau "Tara conquistadorilor"....
Dictionar turistic
Turist - Persoana care practica turismul; persoana care se deplaseaza in afara localitatii de resedinta.
7 recomandari