TurisMALL
powered by

30400

Ghid Mamaia
Transport intern

Mamaia

Cea mai ieftina modalitate de transport este mersul pe jos. In mai putin de jumatate de ora, puteti strabate toata statiunea de la un capat pana la celalalt. Daca mersul pe jos va oboseste, va puteti urca intr-unul din furnicarele care impanzesc statiunea Mamaia.

Pentru turistii care vor sa admire statiunea Mamaia de la inaltime este recomandata o plimbare cu gondola. Capacitatea de transport a acesteia este de 1500 de persoane/ora, iar turistii se pot imbarca in zona Perla si in zona Cazino. Lungimea totala a traseului este de 2000 de metri.

Puteti folosi autobuzele supraetajate pentru tururi de statiune in Mamaia si pentru turul orasului Constanta. Turul atinge mai multe atractii turstice ale orasului, dintre care: centru, cu harta arheologica a orasului, Farul Genovez, Cazino Constanta, Acvariu, Piata Ovidiu, Delfinariu, Aqua Magic, Cazino Mamaia. Autobuzele sunt dotate cu pilot automat si sistem audio performant, care permite o traducere simultana, in noua limbi, a prezentarii realizate de ghid. In plus, autobuzele sunt dotate cu rampe pentru accesul persoanelor cu handicap si suspensii care permit inclinarea lor. Autobuzele au o capacitate de 90 de locuri fiecare.

Microbuzele strabat statiunea Mamaia, avand ca ruta Constanta – Mamaia – Satul de Vacanta – Navodari.

Seara, taxiurile sunt cea mai comoda modalitate de transport. Aveti grija in ce taxi va urcati pentru ca exista multi soferi care incarca nota de plata. Recomandarea noastra este sa faceti comanda prin telefon.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 8  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL




Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun - Praga
Daca optati pentru o vizita in capitala Cehiei in perioada Sarbatorilor de Iarna, nu veti regreta. O..
Spania  |  Italia  |  Germania  |  Franta  |  Belgia  |  Austria  | 
Stiai ca?
Egiptenii credeau ca faraonii sunt Dumnezeu?... Numele Insulelor Canare din Oceanul Pacific are legatura cu cateii si nu cu canarii? Numele latin este INSULARIA CANARIA care inseamană insula cateilor?...
Dictionar turistic
teleschi - Instalatie mecanica de transport pe cablu, formata dintr-un cablu cu o miscare continua, de care se prinde schiorul si care ii permite acestuia urcarea fara efort a unei pante inzapezite prin tractare.
7 recomandari