TurisMALL
powered by

44102

Ghid Mamaia
Unde sa mananci

Mamaia

Statiunea Mamaia este intesata cu restaurante si terase care ofera meniuri atractive la preturi accesibile. Din pacate, din cauza aglomeratiei, multe localuri nu ofera mereu produse de calitate, asa ca recomandarile pe care le fac prietenii sau site-urile de specialitate sun binevenite. Restaurantele "impinge tava" sunt o alegere foarte buna atunci cand sunteti insotiti de copii. Perioada scurta de asteptare si preturile mici sunt garantia unui pranz reusit.

Tratorria Il Calcio este unul din restaurantele in care este imposibil sa mananci ceva prost gatit. Cu o traditie de peste 10 ani, mancarurile sunt mereu fierbinti, iar ospatarii sunt foarte amabili.

Situat in statiunea Mamaia, langa Cazino, restaurantul Cutitu'' de Argint va asteapta cu cel mai gustos si mai accesibil meniu sud-american… Atmosfera naturala, precum si briza marii, va relaxeaza si va sporeste apetitul. Ambientul predominant mediteranean creeaza prin ineditul atmosferei obtinute, o nuanta de poveste. Motto-ul sub care isi desfasoara activitatea spune aproape totul: "La un pret mic, mananci cat doresti si ce doresti!"

Medalion Bella Italia, pulpa de pui umpluta, lasagna alforno si spaghete cu scoici sunt specialitatile restaurantului La Bella Italia, aflat aproape de Radio Vacanta.

In 1997 s-a deschis un restaurantul La Fattoria din Mamaia, respectand nivelul inalt al calitatii serviciilor. Intr-un cadru elegant si intr-o atmosfera specifica traditiei restaurantelor "La Fattoria", va invita sa gustati cele mai savuroase preparate ale bucatariei italiene, pregatite dupa retete traditionale, cu ingrediente si mirodenii aduse special din Italia. Pe langă traditionalele pizza, paste, salate si preparatele din carne de pui, porc, vita si peste, in fiecare saptamana bucatarul restaurantului La Fattoria recomanda un meniu special ce satisface si cele mai rafinate gusturi.
  Pagina anterioara Unde sa te cazezi Pagina 4 din 8   Obiective turisticePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul international de Muzica - Toamna Pragheza  (Prague Autumn International Music Festival)
Acest festival are loc in fiecare an in luna septembrie. Evenimentul, care dateaza inca din 1991, se..
Franta  |  Cehia  |  Romania  |  Ungaria  |  Malta  |  Austria  | 
Stiai ca?
Termitele Africane pot construi musuroaie de cca. 13 metri inaltime.... Un elefant poate sa bea intr-o zi pana la 120 litri de apa....
Dictionar turistic
Ghid - Persoana care conduce si indruma un grup de turisti, un grup de vizitatori ai unei expozitii etc, dandu-le explicatiile necesare.
7 recomandari