TurisMALL
powered by

31107

Ghid Mamaia
Unde sa te cazezi

Mamaia

Vega 5* este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Mamaia. Aflat in partea de nord a statiunii, la 10 m de plaja, hotelul pune la dispozitia turistilor piscina in aer liber, restaurant cu specific international, gelaterie, lounge si spa. Hotelul are 87 camere de lux, o parte din ele cu vedere spre mare. Pretul unei nopti de cazare porneste de la 445 ron si ajunge pana la 1.600 ron in varf de sezon.

Hotelul Rex 5* este foarte popular printre vedetele din Romania. Nu de putine ori, televiziunile au realizat numeroase reportaje despre parcarea hotelului, plina de masini de sute de mii de euro. Hotelul are 102 camere din care: 3 apartamente Senior cu vedere la mare, 12 apartamente Junior cu vedere la mare si la lac, 28 camere Twin cu vedere la lac, 56 camere Matrimonial cu vedere la mare/lac. Pretul unei nopti de cazare porneste de la 115 euro si ajunge pana la 480 euro in varf de sezon.

Foarte apreciat este si hotelul Iaki 4*, proprietatea fotbalistului Gica Hagi. Hotelul se afla la 20 m de plaja si dispune de restaurant, bar, piscina, sali de conferinte, salon de frumusete si teren de fotbal. Nu este exclus ca sa aveti placerea de a-l intalni pe Gica Hagi pe terenul de fotbal. Hotelul are 122 de camere cu vedere spre mare sau lac, toate fiind dotate cu minibar, uscator de par, aer conditionat, televiziune prin cablu, telefon cu acces international si Internet, seif. Pretul unei nopti de cazare porneste de la 115 euro si ajunge pana la 480 euro in varf de sezon.

Situat la 100 de metri de plaja si amplasat pe malul lacului Siutghiol, hotelul Splendid 4* ofera oaspetilor 25 de camere duble, 6 camere twin si 2 apartamente cu un design modern si facilitati la standarde internationale. Pretul unei nopti de cazare porneste de la 235 ron si ajunge pana la 480 ron in varf de sezon.

Hotelul Victoria 3* se afla in centrul statiunii si ofera 320 camere cu vedere la mare. Camerele sunt dotate cu TV, aer conditionat, balcon, minibar. Hotelul Victoria se afla la 100 m de plaja, la 5 minute de mers pe jos de Cazino si 10 minute de Aqua Magic si Satul de Vacanta. Pretul unei nopti de cazare porneste de la 135 ron si ajunge pana la 400 ron in varf de sezon.

Hotelul Central 3* se afla in partea de nord a statiunii Mamaia, la 50 m de plaja cu nisip auriu. Hotelul dispune de 246 locuri de cazare repartizate in : 120 camere duble si 3 apartamente. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, TV color cablu, frigider, telefon cu acces international, baie. Pretul unei nopti de cazare porneste de la 175 ron si ajunge pana la 400 ron in varf de sezon.

Desi are doar 2*+, hotelul Lotus poate fi alegerea ideala pentru turistii cu buget limitat. Camerele sunt curate, cu asternuturi apretate si sunt dotate cu paturi duble sau single, aer conditionat, TV, baie proprie si balcon cu vedere la parc. Pretul unei sejur de 8 zile, fara masa, porneste de la 238 ron si ajunge pana la 600 ron in varf de sezon.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 8   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Musikfilmfest
In fiecare an (lunile iulie si august) Piaţa Primăriei din Viena este animata de iubitorii muzicii..
Grecia  |  Romania  |  Germania  |  Austria  |  Spania  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Membrii armatei si ai politiei nu au drept de vot in Republica  Dominicana?... Regina Cleopatra era de originea greceasca, nu egipteana sau africana, asa cum crede majoritatea populatiei?...
Dictionar turistic
Cea mai buna disponibila - Best available - Expresie utilizata in cerintele de rezervare si confirmari, prin care se solicita si respectiv se rezerva cel mai bun tip de camera libera pentru perioada rezervata. Trimiterea cererii de rezervare implica angajamentul clientului de a plati tariful aferent.
7 recomandari