TurisMALL
powered by

30391

Ghid Mamaia
Viata de noapte

Mamaia

Cluburile de noapte fac parte din atractiile turistice ale statiunii Mamaia. In aer liber sau acoperite, cu muzica house sau pop, aici veti gasi cu siguranta un club pe placul dvs.

Unul dintre cele mai populare cluburi este Bamboo. Decorurile de lux, muzica buna, animatoarele sexy sunt doar cateva dintre atuu-rile care atrag mii de tineri in fiecare weekend al verii.

Office este unul dintre cele mai cautate cluburi din Mamaia. Clubul este vizitat de foarte multe personalitati din showbiz-ul romanesc si din viata politica. Vara, petrecerile se termina pe la 8 dimineata. De un succes asemanator se bucura si clubul Gaia.

Bellagio este un club care-ti starneste atentia prin intrarea sa "broadway-ana". Holul specific unui "catwalk" iti permite intrarea intr-o lume a bunului gust, o lume a distractiei, in lumea Bellagio!

Fanii muzicii house isi dau intalnire la clubul La Mania.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 8   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Romania  |  Franta  |  Austria  |  Germania  |  Cehia  |  Malta  | 
Stiai ca?
Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o ... Zana Maseluta nu este cunoscuta in Spania? In schimb, exista Zana Soricel numita Ratoncito Perez?...
Dictionar turistic
Cuseta - Pat pentru o persoana dotat cu un cearceaf, perna si patura, amenajat in mijloacele de transport (tren, vapor). Intr-o cabina se pot afla mai multe paturi.
7 recomandari