TurisMALL
powered by

31957

Ghid Mamaia
Viata de noapte

Mamaia

Cluburile de noapte fac parte din atractiile turistice ale statiunii Mamaia. In aer liber sau acoperite, cu muzica house sau pop, aici veti gasi cu siguranta un club pe placul dvs.

Unul dintre cele mai populare cluburi este Bamboo. Decorurile de lux, muzica buna, animatoarele sexy sunt doar cateva dintre atuu-rile care atrag mii de tineri in fiecare weekend al verii.

Office este unul dintre cele mai cautate cluburi din Mamaia. Clubul este vizitat de foarte multe personalitati din showbiz-ul romanesc si din viata politica. Vara, petrecerile se termina pe la 8 dimineata. De un succes asemanator se bucura si clubul Gaia.

Bellagio este un club care-ti starneste atentia prin intrarea sa "broadway-ana". Holul specific unui "catwalk" iti permite intrarea intr-o lume a bunului gust, o lume a distractiei, in lumea Bellagio!

Fanii muzicii house isi dau intalnire la clubul La Mania.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 8   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul international de Muzica - Toamna Pragheza  (Prague Autumn International Music Festival)
Acest festival are loc in fiecare an in luna septembrie. Evenimentul, care dateaza inca din 1991, se..
Germania  |  Spania  |  Franta  |  Romania  |  Italia  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Stiati ca vinerea este ziua rastignirii lui Hristos, cea mai mare zi de post? Ziua de vineri era considerata mereu zi fara noroc? In aceasta zi nu se obisnuiau muncile legate de cultivarea pamantului... Cea mai inalta cascada din lume este Cascada Angel din Venezuela?...
Dictionar turistic
Bilet familial - Bilet special, eliberat membrilor unei familii care efectueaza aceleasi parcurs si care implica, in general, conditii speciale de tarif si utilizare.
7 recomandari