TurisMALL
powered by

92842

Ghid Napoli
Cand sa vizitezi

Napoli

Napoli are o clima tipica mediteraneana, cu temperaturi ridicate si zile insorite vara, si zile ploioase si racoroase iarna. Cea mai buna perioada pentru a vizita Napoli este intre lunile aprilie – iunie, cand vremea este placuta, preturile sunt mai mici cu pana la 30 %, iar strazile inguste nu sunt foarte aglomerate. O alta perioada potrivita pentru a vizita Napoli este in lunile de toamna: septembrie si octombrie.

Lunile iulie si august sunt cele mai aglomerate luni din Napoli cand temperaturile depasesc 30 grade Celsius, iar ploile sunt foarte rare. Dupa jumatatea lunii august, localnicii intra in vacanta, multe magazine si restaurante fiind inchise.

Iarna isi face aparitia inca din noiembrie, cand temperaturile scad foarte mult si nu mai depasesc 5 grade Celsius. In intervalul decembrie – februarie, turistii nu sunt foarte numerosi. Vremea este urata, cu ploi si ceata. Pentru ca se afla pe malul marii, adeseori isi face aparitia si "soarele cu dinti".
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 9   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Budafest
Anual, in lunile iulie si august in Budapesta are loc Festivalul Muzical al Verii Budafest. Oper..
Stiai ca?
Egiptenii se machiau cu culori inchise impotriva deochiului?... Inventatorul elicopterului si al motorului rotativ este romanul Grigore Briscu (1884-1965). Acesta a inventat un elicopter in anul 1909, iar motorul rotativ l-a brevetat la Oficiul Roman de Invent...
Dictionar turistic
teleschi - Instalatie mecanica de transport pe cablu, formata dintr-un cablu cu o miscare continua, de care se prinde schiorul si care ii permite acestuia urcarea fara efort a unei pante inzapezite prin tractare.
7 recomandari