TurisMALL
powered by

86319

Ghid Napoli
Cand sa vizitezi

Napoli

Napoli are o clima tipica mediteraneana, cu temperaturi ridicate si zile insorite vara, si zile ploioase si racoroase iarna. Cea mai buna perioada pentru a vizita Napoli este intre lunile aprilie – iunie, cand vremea este placuta, preturile sunt mai mici cu pana la 30 %, iar strazile inguste nu sunt foarte aglomerate. O alta perioada potrivita pentru a vizita Napoli este in lunile de toamna: septembrie si octombrie.

Lunile iulie si august sunt cele mai aglomerate luni din Napoli cand temperaturile depasesc 30 grade Celsius, iar ploile sunt foarte rare. Dupa jumatatea lunii august, localnicii intra in vacanta, multe magazine si restaurante fiind inchise.

Iarna isi face aparitia inca din noiembrie, cand temperaturile scad foarte mult si nu mai depasesc 5 grade Celsius. In intervalul decembrie – februarie, turistii nu sunt foarte numerosi. Vremea este urata, cu ploi si ceata. Pentru ca se afla pe malul marii, adeseori isi face aparitia si "soarele cu dinti".
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 9   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Germania  |  Franta  |  Belgia  |  Cehia  |  Italia  |  Malta  | 
Stiai ca?
Pictorul roman care a excelat in prezentarea florilor este Stefan Luchian (1868 - 1916). A fost supranumit "poetul plastic al florilor", fiind considerat de criticii de arta ca un continu... Lesotho poarta supranumele de "Regatul cerului"....
Dictionar turistic
Turist - Persoana care practica turismul; persoana care se deplaseaza in afara localitatii de resedinta.
7 recomandari