TurisMALL
powered by

86317

Ghid Napoli
Shopping

Napoli

In Napoli, perioada reducerilor este cea mai asteptata. Cu 2 intervale: 1 iulie si dureaza pana la sfarsitul lunii august si inceputul lunii ianuarie - sfarsitul lunii februarie, Napoli este un oras fascinant pentru fanele shopping-ului.

In centrul orasului Napoli exista numeroase variante de shopping de unde puteti achizitiona: mestesuguri lucrate manual, antichitati, suveniruri si produse tipice din bucataria napoletana. Pe strazile inguste ale orasului veti descoperi vase superbe de ceramica, in nuante uimitoare si figurine lucrate manual cu diverse teme. Cele mai populare figurine sunt cele legate de nasterea lui Iisus si se gasesc pe Via San Gregorio Armeno.

Una dintre cele mai populare strazi de shopping este Via Toledo. Aici veti gasi buticurile unor designeri renumiti, magazine cu antichitati, restaurante sau cofetarii de lux (Gay Odin – cel mai renumit magazin cu ciocolata).

Toate brandurile renumite din Italia pot fi gasite in elegantul cartier Riviera di Chiaia care include Via Poerio, Piazza dei Martiri, Via Calabritto, Via dei Mille si Via Filangeri. Marinella este un magazine renumit pentru moda masculina.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Belgia  |  Spania  |  Romania  |  Franta  |  Cehia  |  Italia  | 
Stiai ca?
Pestera cu cele mai reusite si renumite picturi rupestre este Altamira, situata in Spania, in apropierea granitei nordice, regiunea Castilia Veche.... La Paz (Bolivia) este orasul cel mai sigur din punct de vedere al prevenirii incendiilor? Data fiind altitudinea ridicata la care se afla (peste 3000 de metri), cantitatea de oxigen din aer de abia po...
Dictionar turistic
Cec de calatorie - Traveler`s check - Mijloc de plata, inscris cu o valoare fixa emis de o agentie de voiaj sau de o banca, care, de regula, ii garanteaza titularului inlocuirea in caz de pierdere sau furt.
7 recomandari