TurisMALL
powered by

92028

Ghid Napoli
Shopping

Napoli

In Napoli, perioada reducerilor este cea mai asteptata. Cu 2 intervale: 1 iulie si dureaza pana la sfarsitul lunii august si inceputul lunii ianuarie - sfarsitul lunii februarie, Napoli este un oras fascinant pentru fanele shopping-ului.

In centrul orasului Napoli exista numeroase variante de shopping de unde puteti achizitiona: mestesuguri lucrate manual, antichitati, suveniruri si produse tipice din bucataria napoletana. Pe strazile inguste ale orasului veti descoperi vase superbe de ceramica, in nuante uimitoare si figurine lucrate manual cu diverse teme. Cele mai populare figurine sunt cele legate de nasterea lui Iisus si se gasesc pe Via San Gregorio Armeno.

Una dintre cele mai populare strazi de shopping este Via Toledo. Aici veti gasi buticurile unor designeri renumiti, magazine cu antichitati, restaurante sau cofetarii de lux (Gay Odin – cel mai renumit magazin cu ciocolata).

Toate brandurile renumite din Italia pot fi gasite in elegantul cartier Riviera di Chiaia care include Via Poerio, Piazza dei Martiri, Via Calabritto, Via dei Mille si Via Filangeri. Marinella este un magazine renumit pentru moda masculina.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Budafest
Anual, in lunile iulie si august in Budapesta are loc Festivalul Muzical al Verii Budafest. Oper..
Stiai ca?
Domnitorul Moldovei care a zidit o manastire in Muntenia este Vasile Lupu. Aceasta este "Manastirea Stelea" din Targoviste. Mănăstirea Stelea din vechea capitală a Ţării Româneşti,... Chinezii au inventat inghetata si se banuieste ca Marco Polo a furat reteta, impreuna cu cea pentru taitei, si le-a dus Europa?...
Dictionar turistic
Statiune turistica - Localitate rurala sau urbana situata intr-o regiune cu un important potential turistic, care dispune de o baza de cazare adecvata ca si de unele dotari speciale. Ea poate fi concomitent statiune balneara, climaterica sau pentru sporturi de iarna.
7 recomandari