TurisMALL
powered by

89761

Ghid Napoli
Unde sa te cazezi

Napoli

Situat chiar pe malul marii, prestigiosul Grand Hotel Vesuvio 5* are vedere la Golful Napoli, la Insula Capri si la Muntele Vezuviu. Hotelul este situat vizavi de Castel dell'Ovo, in cartierul istoric Santa Lucia. Hotelul are 160 camere elegante si spatioase. Pe langa camerele de lux, turistii se pot relaxa la restaurantul hotelului, bar, piscina, centru SPA sau la sala de fitness.

Grand Hotel Parkers 5* este unul dintre cele mai renumite hoteluri din Napoli. Situat intr-o zona renumita a orasului, artera rezidentiala Corso Vittorio Emanuele, hotelul ofera privelisti minunate asupra Golfului Napoli. Hotelul are 82 camere elegante si numeroase facilitati de lux: restaurant la ultimul etaj, bar, terasa, sala de fitness, solar, room service, Internet.

Hotelul Royal Continental 4* este situat pe promenada de pe faleza din Napoli, intr-un cartier linistit. Hotelul este la 500 m de faimosul cartier comercial din Napoli si de principala zona culturala a orasului. Portul de feriboturi care ofera conexiuni cu Capri si Ischia se afla la doar 15 minute de mers pe jos. Hotelul are 397 camere de lux, piscina pe acoperis, bar, restaurant, sala de fitness, acces Internet.

Hotelul Majestic 4* se afla in cartierul rezidential Chiaia, la mica distanta de cele mai importante zone comerciale ale orasului Napoli. Hotelul are 112 camere confortabile, salon pentru servirea micului dejun, restaurant, acces Internet, sali de conferinte, room service, acces Internet.

Situat intr-o clădire din secolul al XVI-lea, hotelul Piazza Bellini 3* este amplasat in centrul istoric al orasului Napoli, la 300 m de statia de metrou Museo. Catedrala din Napoli este la 700 m distanta, iar portul este la 1,2 km departare. Hotelul are 50 de camere decorate unic, curte cu statui si alei de piatra, salon pentru micul dejun, seif, acces Internet si parcare.

Hotelul Europa Grand 3* este situat intr-o clădire din secolul al XIX-lea, in imediata vecinătate a Garii Piazza Garibaldi din Napoli. Hotelul are 84 camere decorate cu lucrari de arta contemporana si sunt dotate cu TV, baie privata cu dus/cada, telefon, aer conditionat. Hotelul ofera oaspetilor sai: restaurant, bar, acces Internet, room service, seif, parcare privata.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 9   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Stiai ca?
C.I. Parhon este autorul primului tratat de endocrinologie din lume (1909), a infiintat prima catedra de endocrinologie din lume (1933) si a organizat primul congres de endocrinologie din Europa Centr... Andorra este cunoscuta si sub denumirea de "Principatul vailor Andorei", "Tara tufelor"...
Dictionar turistic
Lista de asteptare - Lista stabilita in ordinea de inscriere a cererilor primite dupa inchirierea tuturor locurilor disponibile intr-un mijloc de transport (tren, vapor, avion). Lista determina ordinea in care persoanele inscrise pot inlocui, daca survine cazul, calatorii care au declarat ca renunta sau care nu s-au prezentat la imbarcare.
7 recomandari