TurisMALL
powered by

92033

Ghid Napoli
Viata de noapte

Napoli

Napoli are o viata de noapte incitanta. Desi are cateva cluburi, Napoli este un oras plin de viata, chiar si dupa lasarea serii. Centrul orasului este locul preferat al tinerilor si al turistilor. Terasele, barurile si restaurantele sunt pline in fiecare seara.

Multe baruri se afla in zonele Piazza dei Martiri, Piazza Amedeo si Piazza San Pasquale. Alte piete in care gasiti cluburi unde puteti dansa pana dimineata sunt: San Pasquale di Chiaia, Lungomare Mergellina si Piazza Sannazzaro.

Piazza Gesù Nuovo si Piazza Duomo sunt pline de studenti care isi petrec serile aici, in compania prietenilor apropiati si a unor beri reci.

Locurile in care distractia este garantata sunt: S'Moove, Rising South (muzica live), Antica Birreria, Arenile, Depot, Free Lovers (club gay), Lido Turistico, Nabilah, Mouse Club si Velvet Zone.

Barurile populare din Napoli sunt: Enoteca Belledonne, Vico Belledonne 18, Joyce Irish Pub, BarRito, Les Belles Chose, Goodfellas (bar sportiv), L'Oca Nera, Vintage, Gambrinus.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul de Vara de la Paris (Quartier d'Eté Festival)
Anual, de la mijlocul lunii iulie pana la inceputul lunii august se desfasoara Paris Quartier d'Eté..
Stiai ca?
Anastase Dragomir - scaunul ejectabil. Dragomir a creat trei versiuni ale scaunului ejectabil, inventie ce a fost utilizata de nenumarati soldati. Scaunul a fost testat cu succes in 1929, atat in Fran... In urma cu 3.000 de ani, majoritatea egiptenilor antici nu traiau mai mult de 30 de ani?...
Dictionar turistic
Adapost pentru excursionisti - Mijloace improvizate de cazare, create, in general, de organizatii particulare sau institutii publice pentru a compensa absenta hotelurilor in anumite regiuni putin frecventate; popasuri de tip han pentru tineret, instalate si administrate de organizatii de tineret pentru membrii lor.
7 recomandari