TurisMALL
powered by

14460

Ghid Opatija
Transport intern

Opatija

Autobuzele sunt cea mai ieftina cale de a deplasa prin statiunea Opatija, cat si prin apropiere. Autobuzul nr. 32 face legatura intre Opatija, Rijeka si Lovran.

Daca vreti sa descoperiti pe cont propriu insula, va recomandam sa inchiriati o masina. Mai multa libertate veti avea cu ajutorul unui ATV.

Si in Opatija exista taxiuri care va pot duce la destinatia dorita. Taxiurile din Opatija pot fi chemate la comanda, de la receptia hotelului, sau pot fi oprite in strada.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 9   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Spania  |  Franta  |  Austria  |  Italia  |  Romania  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Bobul de strugure este o mica bomba daca il pui in cuptorul cu microunde? ... Stiati ca vinerea este ziua rastignirii lui Hristos, cea mai mare zi de post? Ziua de vineri era considerata mereu zi fara noroc? In aceasta zi nu se obisnuiau muncile legate de cultivarea pamantului...
Dictionar turistic
Autocar - Autovehicul de transport in comun folosit pentru servicii regulate interurbane si rurale, precum si pentru excursii si calatorii turistice. Sunt trei feluri: de linie - pentru servicii regulate, utilizare regionala si locala, de lux-pentru excursii, de mare lux - cu confort ridicat, avand amenajari si dotari diverse (bar,lavabou etc.) destinate excursiilor lungi.
7 recomandari