TurisMALL
powered by

18212

Ghid Opatija
Cand sa vizitezi

Opatija

Opatija este o destinatie ideala, atat pentru vacantele de vara, cat si pentru iarna. Cu peste 2200 ore cu soare, clima din Opatija este placuta tot anul. Fiind inconjurata de muntii Ucka, Opatija este protejata de vreme urata, ploi si furtuni.

Vara este cea mai frumoasa perioada pentru a vizita Opatija. Temperaturile depasesc 35 grade Celsius, iar turistii sosesc din toate colturile lumii. Statiunea Opatija primeste primii vizitatori in aprilie, urmand ca in iulie si august, oraselul de pe Coasta Adriatica sa atinga capacitatea maxima.

Odata cu luna septembrie, temperaturile scad pana la 25 grade Celsius, iar numarul turistilor scade. Septembrie si octombrie sunt perioade potrivite pentru a va petrece vacanta in Opatija. Pe langa faptul ca veti gasi o statiune mai putin aglomerata, preturile la cazare si mancare se micsoreaza cu pana la 40%.

Noiembrie – martie este cea mai ieftina perioada pentru a vizita Opatija. Temperaturile se situeaza intre 3 – 15 grade Celsius, iar soarele apare destul de rar.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 9   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Pietele de Craciun din Viena
In fiecare an,incepand cu mijlocul lunii noiembrie si pana la Craciun, cele mai frumoase locuri din ..
Stiai ca?
Vulcanul care a facut cele mai multe victime este Tambora din Indonezia: Eruptia vulcanului Tambora din anul 1815 a ridicat o coloana de cenusa de 44 km inaltime. 10 000 oameni au murit din cauza erup... Perlele se topesc in otet? ...
Dictionar turistic
Planor - Aparat de zbor fara motor, la care deplasarea se realizeaza datorita unor factori meteorologici (curenti de aer) sau de relief (zbor de panta).
7 recomandari