TurisMALL
powered by

14235

Ghid Opatija
Cand sa vizitezi

Opatija

Opatija este o destinatie ideala, atat pentru vacantele de vara, cat si pentru iarna. Cu peste 2200 ore cu soare, clima din Opatija este placuta tot anul. Fiind inconjurata de muntii Ucka, Opatija este protejata de vreme urata, ploi si furtuni.

Vara este cea mai frumoasa perioada pentru a vizita Opatija. Temperaturile depasesc 35 grade Celsius, iar turistii sosesc din toate colturile lumii. Statiunea Opatija primeste primii vizitatori in aprilie, urmand ca in iulie si august, oraselul de pe Coasta Adriatica sa atinga capacitatea maxima.

Odata cu luna septembrie, temperaturile scad pana la 25 grade Celsius, iar numarul turistilor scade. Septembrie si octombrie sunt perioade potrivite pentru a va petrece vacanta in Opatija. Pe langa faptul ca veti gasi o statiune mai putin aglomerata, preturile la cazare si mancare se micsoreaza cu pana la 40%.

Noiembrie – martie este cea mai ieftina perioada pentru a vizita Opatija. Temperaturile se situeaza intre 3 – 15 grade Celsius, iar soarele apare destul de rar.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 9   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Austria  |  Franta  |  Malta  |  Grecia  |  Belgia  |  Germania  | 
Stiai ca?
O femeie din Arabia Saudita poate obtine un divort daca sotul ei nu ii ofera cafea?... Cea mai lunga pestera subacvatica (180km) este Ox Bel Ha Cave System, din Yucatan, Mexic....
Dictionar turistic
Birou de bagaje - Birou amenajat in incinta garilor si a autogarilor unde turistii isi pot depune, spre pastrare, bagajele. Depozitarea acestora se face pentru o scurta perioada de timp.
7 recomandari