TurisMALL
powered by

17647

Ghid Opatija
Cand sa vizitezi

Opatija

Opatija este o destinatie ideala, atat pentru vacantele de vara, cat si pentru iarna. Cu peste 2200 ore cu soare, clima din Opatija este placuta tot anul. Fiind inconjurata de muntii Ucka, Opatija este protejata de vreme urata, ploi si furtuni.

Vara este cea mai frumoasa perioada pentru a vizita Opatija. Temperaturile depasesc 35 grade Celsius, iar turistii sosesc din toate colturile lumii. Statiunea Opatija primeste primii vizitatori in aprilie, urmand ca in iulie si august, oraselul de pe Coasta Adriatica sa atinga capacitatea maxima.

Odata cu luna septembrie, temperaturile scad pana la 25 grade Celsius, iar numarul turistilor scade. Septembrie si octombrie sunt perioade potrivite pentru a va petrece vacanta in Opatija. Pe langa faptul ca veti gasi o statiune mai putin aglomerata, preturile la cazare si mancare se micsoreaza cu pana la 40%.

Noiembrie – martie este cea mai ieftina perioada pentru a vizita Opatija. Temperaturile se situeaza intre 3 – 15 grade Celsius, iar soarele apare destul de rar.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 9   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Spania  |  Malta  |  Germania  |  Austria  |  Cehia  |  Italia  | 
Stiai ca?
In Estonia, daca scapi o bucata de paine pe jos, trebuie sa o saruti inainte de a o arunca la gunoi. In acest fel arati ca respecti traditia coacerii painii.... Cel mai mare canal - tunel (navigabil) din lume este Canalul tunel Rove (Franta), ce are aproximativ 7,2 km lungime si 22 m latime. Canalul Rove a fost construit intre anii 1912-1927, fiind deschi...
Dictionar turistic
Vagon restaurant - Vagon in care pasagerii pot servi preparate calde sau reci, deserturi si bauturi racoritoare sau alcoolice.
7 recomandari