TurisMALL
powered by

14740

Ghid Opatija
Cand sa vizitezi

Opatija

Opatija este o destinatie ideala, atat pentru vacantele de vara, cat si pentru iarna. Cu peste 2200 ore cu soare, clima din Opatija este placuta tot anul. Fiind inconjurata de muntii Ucka, Opatija este protejata de vreme urata, ploi si furtuni.

Vara este cea mai frumoasa perioada pentru a vizita Opatija. Temperaturile depasesc 35 grade Celsius, iar turistii sosesc din toate colturile lumii. Statiunea Opatija primeste primii vizitatori in aprilie, urmand ca in iulie si august, oraselul de pe Coasta Adriatica sa atinga capacitatea maxima.

Odata cu luna septembrie, temperaturile scad pana la 25 grade Celsius, iar numarul turistilor scade. Septembrie si octombrie sunt perioade potrivite pentru a va petrece vacanta in Opatija. Pe langa faptul ca veti gasi o statiune mai putin aglomerata, preturile la cazare si mancare se micsoreaza cu pana la 40%.

Noiembrie – martie este cea mai ieftina perioada pentru a vizita Opatija. Temperaturile se situeaza intre 3 – 15 grade Celsius, iar soarele apare destul de rar.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 9   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Stiai ca?
In Cuba se inregistreaza cei mai multi morti loviti de fulgere?... Cei mai multi dintre locuitorii din Zambia nu traiesc pana la varsta  de 40 de ani?...
Dictionar turistic
Ghid - Persoana care conduce si indruma un grup de turisti, un grup de vizitatori ai unei expozitii etc, dandu-le explicatiile necesare.
7 recomandari