TurisMALL
powered by

14218

Ghid Opatija
Viata de noapte

Opatija

Opattija nu are o viata de noapte spectaculoasa, insa dupa lasarea serii, veti gasi un loc elegant sau mai putin pretentios, in functie de preferinte, unde sa va petreceti serile de vara. Majoritatea cluburilor si barurilor care ofera distractie pana spre dimineata se afla pe Lungomare sau pe strada Marsala Tita.

In privinta cluburilor, recomandarile noastre sunt: Habana Club, Disco Seven, Monokini. Hemingway's este unul dintre cele mai renumite si cautate baruri din Opatija.

Daca oferta din Opatija nu este pe placul dvs., atunci puteti merge in orasul apropiat, Rijeka, unde veti gasi numeroase baruri si cluburi.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun - Praga
Daca optati pentru o vizita in capitala Cehiei in perioada Sarbatorilor de Iarna, nu veti regreta. O..
Germania  |  Romania  |  Cehia  |  Belgia  |  Spania  |  Italia  | 
Stiai ca?
In medie, in Kenia, o femeie munceste cu 35% mai mult decat un barbat?... Marele Zid Chinezesc nu este vizibil de pe luna, cu ochiul liber?...
Dictionar turistic
Tepidarium - Tepidarium-ul modern este o incapere incalzita in care oaspetii se pot relaxa inainte, intre sau dupa terapii. Este o varianta de relaxarium. Caracteristica aparte a acestei incaperi este design-ul interior luxos, peretii imbracati cu marmura luxoasa si mozaic scump. Podeaua si bancutele laterale sunt incalzite, aerul este usor cald (38 grade Celsius), lumina este blanda,ambianta sonora adecvata. Scopul utilizarii acestei incaperi este de a pregati corpul pentru terapiile ce vor urma sau de a normaliza temperatura corpului dupa terapie. Tepidarium-ul era folosit de catre romani inainte si dupa probele sportive inca din anul 188, drept marturie stand cladirile care rezista si in zilele noastre. Tepidariumul avea 25 m lungime, 52 m latime, aproximativ 38 m inaltime si avea o capacitate de 1600 de locuri. Tepidarium-ul este o camera incalzita la 38°C, cu podea, pereti si banci incalzite, tavanul este "cer instelat" beneficiind astfel de cromoterapie, iar sistemul de sonorizare completeaza tepidarium-ul oferind meloterapie. Are rolul de a pregati corpul pentru terapiile la temperaturi ridicate (baia de aburi, sauna finlandeza, baia turceasca) astfel evitandu-se socurile termice care ar putea crea disconfort. Deasemenea se foloseste si dupa terapiile la temperaturi ridicate, pentru a scadea treptat temperatura corpului.
7 recomandari