TurisMALL
powered by

17648

Ghid Opatija
Viata de noapte

Opatija

Opattija nu are o viata de noapte spectaculoasa, insa dupa lasarea serii, veti gasi un loc elegant sau mai putin pretentios, in functie de preferinte, unde sa va petreceti serile de vara. Majoritatea cluburilor si barurilor care ofera distractie pana spre dimineata se afla pe Lungomare sau pe strada Marsala Tita.

In privinta cluburilor, recomandarile noastre sunt: Habana Club, Disco Seven, Monokini. Hemingway's este unul dintre cele mai renumite si cautate baruri din Opatija.

Daca oferta din Opatija nu este pe placul dvs., atunci puteti merge in orasul apropiat, Rijeka, unde veti gasi numeroase baruri si cluburi.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Malta  |  Austria  |  Belgia  |  Romania  |  Germania  |  Franta  | 
Stiai ca?
Cea mai mare (puternica) anomalie magnetica din lume se afla in Regiunea Kursk (în rusa Курская область, Kurskaia oblast), o regiune din sud-vestul Rusiei, ce este marginita la vest de ... La nastere, crevetele este mascul, apoi, pe masură ce creste, devine femela?...
Dictionar turistic
Early booking - Prin intermediul acestui program, turistii beneficiaza de o reducere de cel mult 30% daca platesc integral pachetul turistic. Ofertele sunt valabile pe o perioada determinata, cu cel putin 6 luni inainte de data plecarii.
7 recomandari