TurisMALL
powered by

107334

Ghid Praga
Transport intern

Praga

In Praga exista trei linii de metrou, A, B si C, dar cunoscute mai mult dupa culori. Magistrala A este rosie, B este galbena, iar magistrala C este verde.

Tramvaiul nu este la fel de sigur ca metroul, iar orarele, de cele mai multe ori, sunt greu de inteles. In plus, traseul tramvaielor este neplacut de des supus devierilor. Autobuzele sunt interzise in centru, din cauza poluarii, si deservesc doar zonele adiacente acestuia.

Pentru plimbari romantice, alegeti o excursie cu vaporasul sau una cu trasura trasa de cai. Vaporasele pleaca de la statiile aflate pe podurile Cechuv si Palackeho, iar trasurile le puteti alege din Piata Orasului Vechi.

In capitala Cehiei puteti cumpara abonamente pentru transportul in comun, valabile pentru o zi, pentru trei zile sau o saptamana, pe care le puteti folosi pentru metrou, tramvaie si autobuze. Aveti insa mare grija sa semnati abonamentul, ca sa evitati sa va sanctioneze controlorii.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 9   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Nicoleta Guest, 07.09.2011

Interesant ghid! Cuprinde multe informatii interesante pentru cineva care doreste sa viziteze orasul Praga. Dar...exista o problema: nu se poate descarca ghidul in format pdf, asa cum se mentioneaza in caseta de mai sus. E greu sa-l inveti pe de rost de pe site, trebuie sa-l ai cu tine in calatorie. Am incercat si alte ghiduri de pe site si situatia este aceeasi, nu se pot descarca. Poate se gaseste o solutie de rezolvare a problemei.

 
Ludmila Guest, 23.08.2013

De ce sa inveti pe de rost,cind puteti apela la serviciile unui ghid?care la un pret avantajos Va va oferi o excursie de neuitat,,,Turistului nu-i ramine decit sa se relaxeze in atmosfera gotica a orasului.Ma numesc Ludmila,fac ghid la Praha,,Praga o ador iar munca mea o fac cu cea mai mare placere.

 
Silvia Guest, 29.01.2014

Buna seara, Ludmila ,doresc sa vorbim. Sunt in Prga in perioada 02.02.2014-08.02.2014. Multumesc

 
Gutau Mircia Guest, 22.07.2014

AS DORI UN GHID PENTRU 4 PERSOANE PE DATA DE 12.08.2014

 
Pragheza_Gotica Guest, 07.08.2014

Acest ghid prezinta restaurante care sunt printre cele mai bune si mai scumpe din Praga. La Kampa Park, V Zatisi si Alcron puteti calcula un buget de 100 EURO de persoana pentru pranz sau cina inclusiv vinul. V Zatisi este faimoasa pentru nouvelle cuisine iar Kampa pentru bucataria frantuzeasca asa ca in meniu nu figureaza specialitatile cehesti. Le gasiti la preturi mai convenabile (5-10 Euro portia) in alte restaurante. Pentru mai multe informatii despre Praga scrise de mine ma gasiti pe internet ... si FB.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Roma vazuta cu gust
Evenimentul "Roma vazuta cu gust" reprezinta o initiativa speciala a Primariei, care pe tot parcursu..
Cehia  |  Germania  |  Franta  |  Belgia  |  Austria  |  Italia  | 
Stiai ca?
Venus este singura planeta care se invarte in sensul acelor de ceasornic?... Aligatorii sunt cele mai zgomotoase reptile....
Dictionar turistic
Ghid - Persoana care conduce si indruma un grup de turisti, un grup de vizitatori ai unei expozitii etc, dandu-le explicatiile necesare.
7 recomandari