TurisMALL
powered by

113897

Ghid Praga
Unde sa te cazezi

Praga

Capitala Cehiei are unitati de cazare pentru toate bugetele. Daca sunteti in cautarea unor hoteluri de lux, cele mai potrivite sunt Hoffmeister, Four Seasons si Pachtuv Palace.

Hotelul Hoffemeister 5* se afla in vecinatatea Castelului, are camere mari, somptuos decorate, si este celebru atat pentru restaurantul sau, cat si pentru galeria de caricaturi a tatalui proprietarului.

Hotelul Four Seasons 5* respecta rigorile lantului hotelier si se lauda in plus cu un restaurant excelent.

Aflat pe malul apei, Mamaison Suite Hotel Pachtuv Palace Prague 5* dispune de camere elegante si decor medieval. Preturile pentru o noapte de cazare depasesc 300 de euro.

Daca va aflati in Praga impreuna cu familia, cel mai bine ar fi sa va cazati in Orasul Vechi, aproape de majoritatea obiectivelor turistice importante. Puteti sta la hotelul Metamorphis, Clementin sau Josef.

Camerele hotelului Metamorphis 4* au semineu si o vedere superba catre curtea interioara Ungelt si catre fatada Bisericii Sf. Iacob. Hotelul Clementin 4* are doar 9 camere mobilate cu gust, in stil gotic, in timp ce hotelul Josef 4* isi asteapta musafirii cu incaperi spatioase, decorate modern. O noapte de cazare aici costa, in medie, 150 euro.

Cele mai ieftine alternative de cazare sunt hostelurile, ideale pentru cei cu un buget limitat. Hostelul Apple 2+*, aflat foarte aproape de Piata Orasului Vechi, are diverse tipuri de camere, de la single la cele cu 12 paturi.

Camere similare pune la dispozitia turistilor si hostelul Elf 2*, localizat langa autogara si gara centrala. Hostelul Miss Sophie’s este amplasat foarte aproape de centru si reprezinta punctul de plecare ideal in explorarea orasului. Preturile sunt mai mici, de 100 euro/noapte.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 9   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Nicoleta Guest, 07.09.2011

Interesant ghid! Cuprinde multe informatii interesante pentru cineva care doreste sa viziteze orasul Praga. Dar...exista o problema: nu se poate descarca ghidul in format pdf, asa cum se mentioneaza in caseta de mai sus. E greu sa-l inveti pe de rost de pe site, trebuie sa-l ai cu tine in calatorie. Am incercat si alte ghiduri de pe site si situatia este aceeasi, nu se pot descarca. Poate se gaseste o solutie de rezolvare a problemei.

 
Ludmila Guest, 23.08.2013

De ce sa inveti pe de rost,cind puteti apela la serviciile unui ghid?care la un pret avantajos Va va oferi o excursie de neuitat,,,Turistului nu-i ramine decit sa se relaxeze in atmosfera gotica a orasului.Ma numesc Ludmila,fac ghid la Praha,,Praga o ador iar munca mea o fac cu cea mai mare placere.

 
Silvia Guest, 29.01.2014

Buna seara, Ludmila ,doresc sa vorbim. Sunt in Prga in perioada 02.02.2014-08.02.2014. Multumesc

 
Gutau Mircia Guest, 22.07.2014

AS DORI UN GHID PENTRU 4 PERSOANE PE DATA DE 12.08.2014

 
Pragheza_Gotica Guest, 07.08.2014

Acest ghid prezinta restaurante care sunt printre cele mai bune si mai scumpe din Praga. La Kampa Park, V Zatisi si Alcron puteti calcula un buget de 100 EURO de persoana pentru pranz sau cina inclusiv vinul. V Zatisi este faimoasa pentru nouvelle cuisine iar Kampa pentru bucataria frantuzeasca asa ca in meniu nu figureaza specialitatile cehesti. Le gasiti la preturi mai convenabile (5-10 Euro portia) in alte restaurante. Pentru mai multe informatii despre Praga scrise de mine ma gasiti pe internet ... si FB.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Stiai ca?
Cel mai mare ochi este cel al caracatiţei? Diametrul ajunge la 40-50 cm?... Balonul Mihai Bravul a reprezentat primul aparat de zbor al Romaniei....
Dictionar turistic
Excursionist - Day visitor - Persoana care viziteaza o zona sau o destinatie turistica pe durata unei zile (fara a efectua o innoptare de destinatie).
7 recomandari