TurisMALL
powered by

110621

Ghid Praga
Viata de noapte

Praga

In Orasul Nou, cele mai cautate cluburi de noapte sunt Radost, Zvonarka si Akropolis. Primul dispune de cafenea, bar si discoteca, foarte aglomerate in timpul noptii. Interesant este faptul ca in timpul zilei, foarte multi locuitori merg sa ia masa, bazata pe preparate vegetale.

Zvornarka se afla intr-o zona rezidentiala si este mai putin aglomerat, spre deosebire de Akropolis, frecventat mai ales de localnici, dornici sa asculte fie un cantaret ceh in voga, fie o formatie aflata in turneu.

Puteti avea parte de distractie si in N11, primul club de noapte in stil newyorkez, o combinatie inedita de discoteca si de local pentru luat masa.

In Orasul Vechi este bine sa urmati sfatul localnicilor si sa alegeti cluburile preferate de acestia: Misch Masch, Roxy si M1.

Misch Masch se caracterizeaza printr-o atmosfera relaxata, patru ringuri de dans si prezenta a numerosi DJ de talie internatioanala.

Roxy este cel mai interesant club din Orasul Vechi si gazduieste spectacole de teatru experimental, concerte live si chiar expozitii de arta.

M1, un lounge secret, este ideal pentru tinerii mondeni, este deschis in fiecare noapte si are o oferta de muzica variata.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Nicoleta Guest, 07.09.2011

Interesant ghid! Cuprinde multe informatii interesante pentru cineva care doreste sa viziteze orasul Praga. Dar...exista o problema: nu se poate descarca ghidul in format pdf, asa cum se mentioneaza in caseta de mai sus. E greu sa-l inveti pe de rost de pe site, trebuie sa-l ai cu tine in calatorie. Am incercat si alte ghiduri de pe site si situatia este aceeasi, nu se pot descarca. Poate se gaseste o solutie de rezolvare a problemei.

 
Ludmila Guest, 23.08.2013

De ce sa inveti pe de rost,cind puteti apela la serviciile unui ghid?care la un pret avantajos Va va oferi o excursie de neuitat,,,Turistului nu-i ramine decit sa se relaxeze in atmosfera gotica a orasului.Ma numesc Ludmila,fac ghid la Praha,,Praga o ador iar munca mea o fac cu cea mai mare placere.

 
Silvia Guest, 29.01.2014

Buna seara, Ludmila ,doresc sa vorbim. Sunt in Prga in perioada 02.02.2014-08.02.2014. Multumesc

 
Gutau Mircia Guest, 22.07.2014

AS DORI UN GHID PENTRU 4 PERSOANE PE DATA DE 12.08.2014

 
Pragheza_Gotica Guest, 07.08.2014

Acest ghid prezinta restaurante care sunt printre cele mai bune si mai scumpe din Praga. La Kampa Park, V Zatisi si Alcron puteti calcula un buget de 100 EURO de persoana pentru pranz sau cina inclusiv vinul. V Zatisi este faimoasa pentru nouvelle cuisine iar Kampa pentru bucataria frantuzeasca asa ca in meniu nu figureaza specialitatile cehesti. Le gasiti la preturi mai convenabile (5-10 Euro portia) in alte restaurante. Pentru mai multe informatii despre Praga scrise de mine ma gasiti pe internet ... si FB.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Roma vazuta cu gust
Evenimentul "Roma vazuta cu gust" reprezinta o initiativa speciala a Primariei, care pe tot parcursu..
Irlanda  |  Spania  |  Germania  |  Ungaria  |  Italia  |  Austria  | 
Stiai ca?
Prima femeie medic din Romania a fost Maria Cutarida-Cratunescu (n. 10 februarie 1857, la Calarasi - d. 10/16 noiembrie 1919). Ea a fost renumita nu doar pe plan intern, ci si pe plan international. ... Alba Iulia este denumita si „Capitala a Marii Uniri”. Legea prin care orasul Alba Iulia a fost declarat „Capitala a Marii Uniri” a Romaniei a fost promulgată in data de 27 decembrie 2018, de ...
Dictionar turistic
Pensiune - Unitate de cazare particulara, cu aspect rustic, situata intr-o zona turistica.
7 recomandari