TurisMALL
powered by

27715

Ghid Predeal
Unde sa mananci

Predeal

Cabana Vanatorilor se afla la 1 km pe drumul ce duce spre Cabana Trei Brazi. Trofeele de cerb, blana de urs de pe podea, arbaletele, sulitele si arcurile cu sageti stau marturie epocii apuse in care vanatoarea insemna supravietuire.

Pensiunea Ancora este situata in zona Cioplea – Predeal si ofera turistilor meniu pescaresc si traditional romanesc. Decorul aminteste de litoralul romanesc, atmosfera fiind intima si placuta. Mancarea este foarte buna, preturile atractive, iar servirea este ireprosabila.

Restaurantul Robinson, din cadrul Complexului Robinsor, are o capacitate de 75 de locuri iar in sezonul de vara si o terasa de 80 de locuri, intr-o ambianta speciala, situat la parterul hotelului finisat modern, ofera preparate din bucataria romaneasca si internationala.

Situat exact in centrul Predealului, restaurantul Vatra Regala va asteapta intr-o atmosfera demna de vechile restaurante sau carciumi interbelice, cu mese imbelsugate, pline de mancaruri alese facute dupa retete romanesti mostenite, cu vinuri rafinate si muzica live de calitate, toate pentru a reinvia veselia si bucuria de a trai viata specifica romanilor.
  Pagina anterioara Unde sa te cazezi Pagina 4 din 9   Obiective turisticePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Austria  |  Cehia  |  Spania  |  Romania  |  Malta  |  Germania  | 
Stiai ca?
Taiwan si Luxemburg sunt singurele tari din lume in care numarul telefoanelor mobile il depaseste pe cel al locuitorilor?... Prima masura cunoscuta de contraceptie a fost folosirea excrementelor de crocodil, de catre egipteni in anul 2000 i.Hr.?...
Dictionar turistic
Turism intern - Turismul intern este practicat de populatia unei tari prin deplasari cu destinatie turistica de la locul de resedinta la cel de sejur, aflate in interiorul spatiului geografic national.
7 recomandari