TurisMALL
powered by

27714

Ghid Predeal
Shopping

Predeal

In Predeal nu exista prea multe magazine. Majoritatea se afla in centrul statiunii si ofera turistilor posibiltatea de a cumpara suveniruri, haine si accesorii pentru schi si magazine alimentare.

Casutele din lemn, aflate pe marginea drumului spre Predeal, sunt o adevarata incantare pentru pasionatii de shopping. De aici puteti cumpara jucarii traditionale din lemn sau plastic: trenulete, papusi, jocuri, articole vestimentare din piele si blana naturala, obiecte de décor traditionale, stergare sau fete de masa frumos decorate. Tot de aici puteti cumpara si bucate traditionale, cum ar fi: branza in coaja de brad, cas, mezeluri, tuica sau vin de tara.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Germania  |  Italia  |  Malta  |  Austria  |  Romania  |  Spania  | 
Stiai ca?
In India, numarul spectatorilor din salile de cinema se ridica la 3 miliarde anual - mult mai mult decat in orice alta tara?... In anul 1970 s-a produs in Anzii Peruvieni o curgere noroioasa lunga de 15 km ce a provocat moartea a 18000 de persoane....
Dictionar turistic
Drumetie - Calatorie pe jos a unui turist, de la un obiectiv la altul, in diverse scopuri: de relaxare, de cunoastere, de intretinere a formei fizice etc, de regula pe un traseu marcat.
7 recomandari