TurisMALL
powered by

28411

Ghid Predeal
Shopping

Predeal

In Predeal nu exista prea multe magazine. Majoritatea se afla in centrul statiunii si ofera turistilor posibiltatea de a cumpara suveniruri, haine si accesorii pentru schi si magazine alimentare.

Casutele din lemn, aflate pe marginea drumului spre Predeal, sunt o adevarata incantare pentru pasionatii de shopping. De aici puteti cumpara jucarii traditionale din lemn sau plastic: trenulete, papusi, jocuri, articole vestimentare din piele si blana naturala, obiecte de décor traditionale, stergare sau fete de masa frumos decorate. Tot de aici puteti cumpara si bucate traditionale, cum ar fi: branza in coaja de brad, cas, mezeluri, tuica sau vin de tara.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul de Vara de la Paris (Quartier d'Eté Festival)
Anual, de la mijlocul lunii iulie pana la inceputul lunii august se desfasoara Paris Quartier d'Eté..
Romania  |  Cehia  |  Franta  |  Belgia  |  Germania  |  Turcia  | 
Stiai ca?
Piramida din fata muzeului Luvru este un tribut pentru Egiptul antic si fascinanta lor lume?... In Franta, in unele restaurante un pahar de vin este gratuit, in timp ce berea este considerata un lux si este bauta doar la ocazii speciale?...
Dictionar turistic
Taxa de aeroport - Taxa perceputa in beneficiul organismului de gestionare a aeroportului si platita de utilizatorii aeroportului si/sau pasagerii aerieni pentru utilizarea instalatiilor si serviciilor furnizate in exclusivitate de catre organismul de gestionare a aeroportului si care au legatura cu aterizarea, decolarea, iluminarea si staţionarea aeronavei, gestionarea pasagerilor si manipularea marfurilor.
7 recomandari