TurisMALL
powered by

42623

Ghid Predeal
Partii de ski

Predeal

Partiile de ski din Predeal sunt foarte cunoscute si frecventate atat de turistii incepatori, cat si de profesionisti. Acestea sunt situate in zona Clabucet, iar cele mai multe dintre ele au un grad scazut de dificultate.

Partia Subteleferic este singura partie dificila din zona Clabucet. Are o lungime de 1200 de metri, o diferenta de nivel de 350 de metri si inclinatia 31%.

Partia Cocosul are un nivel mediu de dificultate, 2250 de metri lungime, 394 de metri diferenta de nivel si o inclinatie de 18%.

Partia Clabucet este o partie de nivel mediu, are 2100 de metri lungime si o diferenta de nivel 20%. Partia Clabucet sosire este o partie usoara, fiind destinata schiorilor incepatori, detine instalatii de zapada artificiala si iluminat nocturn. Are o lungime de 800 de metri, diferenta de nivel de 160 de metri si inclinatia de 20%. Partia Clabucet varianta este tot o partie usoara, are 790 de metri lungime, 160 de metri diferenta de nivel si o inclinatie de 20%. Beneficiaza atat de zapada naturala, cat si de zapada artificiala. Partia Clabucet scoala are un grad foarte scazut de dificultate, o lungime de doar 200 de metri, o diferenta de nivel de 30 de metri si inclinatie de 15%.

Subteleferic inferior este si ea o partie foarte usoara, de 670 de metri lungime, are o diferenta de nivel de 45 de metri si inclinatie de 7%.

Partia Clabucet 3 este de nivel mediu, de 320 de metri lungime si inclinatia de 31%.
  Pagina anterioara Transport intern Pagina 9 din 9  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun - Praga
Daca optati pentru o vizita in capitala Cehiei in perioada Sarbatorilor de Iarna, nu veti regreta. O..
Grecia  |  Cehia  |  Franta  |  Ungaria  |  Italia  |  Romania  | 
Stiai ca?
Primul canal tunel navigabil din Europa si din lume este Tunelul Malpas, situat in comuna Nissan-lez-Ensérune, Franta. Tunelul are 165 metri lungime, 6,7 metri latime și 8,2 metri inaltime. C... In Antarctica stratul de gheata are o grosime maximă de 4.776 metri....
Dictionar turistic
A la carte - Meniu alcatuit dupa dorinta clientului, care-si alege preparatele din lista-meniu.
7 recomandari