TurisMALL
powered by

27724

Ghid Predeal
Partii de ski

Predeal

Partiile de ski din Predeal sunt foarte cunoscute si frecventate atat de turistii incepatori, cat si de profesionisti. Acestea sunt situate in zona Clabucet, iar cele mai multe dintre ele au un grad scazut de dificultate.

Partia Subteleferic este singura partie dificila din zona Clabucet. Are o lungime de 1200 de metri, o diferenta de nivel de 350 de metri si inclinatia 31%.

Partia Cocosul are un nivel mediu de dificultate, 2250 de metri lungime, 394 de metri diferenta de nivel si o inclinatie de 18%.

Partia Clabucet este o partie de nivel mediu, are 2100 de metri lungime si o diferenta de nivel 20%. Partia Clabucet sosire este o partie usoara, fiind destinata schiorilor incepatori, detine instalatii de zapada artificiala si iluminat nocturn. Are o lungime de 800 de metri, diferenta de nivel de 160 de metri si inclinatia de 20%. Partia Clabucet varianta este tot o partie usoara, are 790 de metri lungime, 160 de metri diferenta de nivel si o inclinatie de 20%. Beneficiaza atat de zapada naturala, cat si de zapada artificiala. Partia Clabucet scoala are un grad foarte scazut de dificultate, o lungime de doar 200 de metri, o diferenta de nivel de 30 de metri si inclinatie de 15%.

Subteleferic inferior este si ea o partie foarte usoara, de 670 de metri lungime, are o diferenta de nivel de 45 de metri si inclinatie de 7%.

Partia Clabucet 3 este de nivel mediu, de 320 de metri lungime si inclinatia de 31%.
  Pagina anterioara Transport intern Pagina 9 din 9  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Austria  |  Malta  |  Franta  |  Italia  |  Spania  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Pe vremuri, in Egipt, barbatii si femeile foloseau creionul dermatograf negru pentru ca erau convinsi ca poate vindeca vederea slaba?... Primul parc national din lume este Parcul Yelowstone. Este localizat in SUA si a fost infiintat in 1872....
Dictionar turistic
Itinerar turistic - Traseu pe care se desfasoara o calatorie, cu indicarea localitatilor si punctelor de interes turistic de pe parcurs si a distantei dintre ele.
7 recomandari