TurisMALL
powered by

42064

Ghid Predeal
Viata de noapte

Predeal

Predeal nu are foarte multe discoteci, insa barurile, puburile si cluburile de noapte promit o noapte incendiara.

Unul dintre cele mai renumite cluburi din Predeal este The Office Lounge situat pe strada Libertatii, numarul 108. Modern si stilat, Clubul The Office vorbeste de la sine prin exuberanta pe care o intalnesti acolo, varietatea de petreceri si muzica de top ce vibreaza impreuna cu tine. Fie ca esti unul de-al casei sau new comer atmosfera se incinge de fiecare data iar tu te distrezi la cote maxime pana dimineata.

Pe langa The Office, Predeal mai are cateva cluburi care ofera seri de neuitat: Millenium Night Club, Gossip.

Puburile se bucura si ele de numerosi turisti. Indiferent ca vin pentru o bere sau pentru a servi masa, atmosfera din puburi este placuta. Recomandarile noastre sunt: Bat Pub (in incinta pensiunii Liliacul), Guiness Pub si City Pride Pub.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Vara Romana
"Estate romana" sau "Vara Romana" se sarbatoreste inca din anii '70. Este un termen care defineste o..
Stiai ca?
Nilul este cel mai lung fluviu din lume si masoara 6.670 km?... In Alaska, este legal sa impusti ursii polari. Insa este interzis sa trezesti un urs pentru a-i face o poza?...
Dictionar turistic
Manastire - Institutie religioasa cuprinzand o biserica si mai multe chilii, unde traiesc, potrivit unor reguli de viata austere si izolati de lume, calugari sau calugarite; locas in care serviciul divin este oficiat de calugari/calugarite.
7 recomandari