TurisMALL
powered by

36354

Ghid Insula Rhodos
Cand sa vizitezi

Insula Rhodos

In Rhodos, clima mediteraneana permite soarelui sa straluceasca 300 zile pe an. Aici, iernile sunt blande, iar verile calduroase. Vacanta de vara incepe in aprilie, in octombrie inca se mai poate face baie in mare, iar in luna noiembrie, turistii sunt aproape inexistenti. Desi in Grecia ploua foarte rar, acest fenomen are loc foarte des intre lunile decembrie – martie.

In Rhodos, navigarea pe mare este un sport practicat de foarte multi turisti. Cea mai potrivita perioada este intre lunile mai – octombrie, cand, dinspre nord – vest bate vantul Meltemi.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 8   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto KlangBogen
Vizitatorii fermecatorului oras Viena se pot bucura in cadrul festivalului KlangBogen de un program ..
Stiai ca?
Cel mai tanar laureat al premiului Nobel avea 25 de ani, iar cel mai batran 90 de ani, cand au primit premiile. SUA au cel mai mare numar de laureati ai premiului Nobel – 260, iar Franta detine cel ... Elvetia este o tara aflata integral in muntii Alpi. Localizarea ei geografica i-a dat denumirea si de tara alpina....
Dictionar turistic
Cicloturism - Turism practicat cu bicicleta; deosebirea dintre cicloturism si ciclism este ca primul exclude competitiile sportive.
7 recomandari