TurisMALL
powered by

34582

Ghid Insula Rhodos
Cand sa vizitezi

Insula Rhodos

In Rhodos, clima mediteraneana permite soarelui sa straluceasca 300 zile pe an. Aici, iernile sunt blande, iar verile calduroase. Vacanta de vara incepe in aprilie, in octombrie inca se mai poate face baie in mare, iar in luna noiembrie, turistii sunt aproape inexistenti. Desi in Grecia ploua foarte rar, acest fenomen are loc foarte des intre lunile decembrie – martie.

In Rhodos, navigarea pe mare este un sport practicat de foarte multi turisti. Cea mai potrivita perioada este intre lunile mai – octombrie, cand, dinspre nord – vest bate vantul Meltemi.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 8   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Romania  |  Germania  |  Austria  |  Cehia  |  Spania  |  Malta  | 
Stiai ca?
Cea mai adanca pestera din lume (masurata de la intrarea ei cea mai inalta pana la punctul sau cel mai adanc) este Pestera Voronya (sau Pestera Krubera) din Georgia (2191 m). Aceasta este si prima pes... Barajul Hoover din SUA a fost proiectat ca sa reziste pentru cel putin 2000 de ani? Cimentul folosit la ridicarea impresionantei constructii nu se va intari complet decat peste 500 de ani....
Dictionar turistic
Han - Unitate de cazare traditionala cu dotari modeste, restaurant si un numar restrans de locuri de cazare. Hanul este pozitionat in afara oraselor, la incrusisarile drumurilor sau in apropierea centrelor urbane si se bucura de o pozitie pitoreasca.
7 recomandari