TurisMALL
powered by

33731

Ghid Insula Rhodos
Cand sa vizitezi

Insula Rhodos

In Rhodos, clima mediteraneana permite soarelui sa straluceasca 300 zile pe an. Aici, iernile sunt blande, iar verile calduroase. Vacanta de vara incepe in aprilie, in octombrie inca se mai poate face baie in mare, iar in luna noiembrie, turistii sunt aproape inexistenti. Desi in Grecia ploua foarte rar, acest fenomen are loc foarte des intre lunile decembrie – martie.

In Rhodos, navigarea pe mare este un sport practicat de foarte multi turisti. Cea mai potrivita perioada este intre lunile mai – octombrie, cand, dinspre nord – vest bate vantul Meltemi.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 8   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Roma vazuta cu gust
Evenimentul "Roma vazuta cu gust" reprezinta o initiativa speciala a Primariei, care pe tot parcursu..
Spania  |  Grecia  |  Italia  |  Malta  |  Franta  |  Germania  | 
Stiai ca?
In Africa traieste cel mai mare elefant din lume, a carui greutate poate depasi 7 tone?... In Mexic culoarea mov este asociata cu inmormantarea si trebuie evitata cand se ofera flori....
Dictionar turistic
Alpinism - Mountaineering - Sport extrem prin care se urmareste ascensiunea pe culmile greu accesibile ale muntilor, indiferent de greutatile cauzate de vremea capricioasa. Ansamblu de practici sportive avand ca obiectiv cucerirea muntilor.Difera de turismul montan prin aceea ca adeptii lui,oricat de sensibili ar fi la frumusetea muntilor, se multumesc inainte de toate de a invinge dificultatile pe care acesta le pune in cale.
7 recomandari