TurisMALL
powered by

45848

Ghid Insula Rhodos
Transport intern

Insula Rhodos

Aeroportul international Diagoras se afla la 15 km vest de capitala insulei Rhodos, in apropiere de statiunea Paradisi. De aici, agentiile de turism din Romania asigura transferul la hotelurile alese de turisti.

Insula Rhodos se intinde pe 1.400 km2, asa ca cel mai indicat mod de a descoperi insula este inchirierea unei masini, a unui ATV sau a unei biciclete. De asemenea, exista si un sistem de transport public care face legatura intre capitala si statiunile de pe insula.

Taxiurile sunt foarte cautate seara, cand petrecaretii cauta cel mai bun loc pentru a se distra.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 8  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Budafest
Anual, in lunile iulie si august in Budapesta are loc Festivalul Muzical al Verii Budafest. Oper..
Romania  |  Cehia  |  Spania  |  Germania  |  Belgia  |  Italia  | 
Stiai ca?
Cangurul nu poate merge cu spatele?... Muntii Carpati gazduiesc cele mai mari populatii de lupi, ursi bruni si lincsi din Europa? ...
Dictionar turistic
Alpinism - Mountaineering - Sport extrem prin care se urmareste ascensiunea pe culmile greu accesibile ale muntilor, indiferent de greutatile cauzate de vremea capricioasa. Ansamblu de practici sportive avand ca obiectiv cucerirea muntilor.Difera de turismul montan prin aceea ca adeptii lui,oricat de sensibili ar fi la frumusetea muntilor, se multumesc inainte de toate de a invinge dificultatile pe care acesta le pune in cale.
7 recomandari