TurisMALL
powered by

33723

Ghid Insula Rhodos
Viata de noapte

Insula Rhodos

Rhodos are o viata de noapte activa, iar principalele zone de atractie sunt in centrul vechi al capitalei insulei.

Amphitheatre Boutique Club a fost recent renovat, iar in zilele de vara, peste 2.000 de turisti vin sa petreaca aici. Cu vederi superbe asupra marii, Amphitheatre Boutique Club se afla in statiunea Lindos.

La Angel Pure Club, tinerii vin sa danseze pe ritmuri grecesti, latino, dar si muzica marilor artisti din zilele noastre. Clubul se afla in centrul vechi al Rhodos.

Muzica pop, rock sau mainstream se asculta la clubul Clo – Cielo Bar din Rhodos Town.

Un club foarte popular este Dome. Situat in statiunea Nikiforou Litra si deschis doar in weekend, aici au loc cele mai incendiare petreceri. Cu o capacitate de peste 1.500 oameni, la Dome Club se asculta muzica greceasca si pop.

In fiecare vara, la Paradios Beach Club vin cei mai renumiti DJ din Europa: David Morales, Armand Van Helden, Junior Sanchez, Armin van Buuren, Carlo Lio, Davide Squillace, Luca Bacchetti, Dennis Ferrer. Cu o capacitate de 4.500 oameni, clubul se bucura de o locatie excelenta, pe o stanca deasupra marii.

In Maritsa, aproape de capitala insulei se afla clubul Esperinos. In fiecare seara de vineri, aici se face karaoke, iar in weekend se asculta muzica de club si muzica greceasca.

Alte cluburi ce merita vizitate sunt: Fygokentros (statiunea Maritsa; se asculta muzica greceasca), Puerto Beach Bar (statiunea Nikiforou Litra; se asculta muzica house), Roi Mat Club Restaurant (in statiunea Ialysos, se asculta muzica disco, jazz, soul, funk si greceasca), Todo Bien Latin Bar (in centrul vechi din Rhodos; se asculta muzica latino).

Pentru muzica live mergeti la Senso Live Musica Hall (statiunea Ialysos) si Cafe Chantant (centrul vechi din Rhodos).
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 8   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festes de la Merce - Barcelona
Festes de la Merce este cel mai important festival al Barcelonei, fiind dedicat sfintei care proteje..
Germania  |  Malaysia  |  Spania  |  Cehia  |  Malta  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Un european care traieste 70 de ani (durata medie de viata in Europa) consuma de-a lungul intregii sale existente cca 40 tone alimente (adica echivalentul a 4 vaci, 20 porci, 8 oi, 400 de pui, 250 kg ... O placinta se poate taia in 8 bucati din 3 miscari?...
Dictionar turistic
Talazoterapie - Marine cure - Tratarea unor boli prin actiunea marii sau a climatului marin.
7 recomandari