TurisMALL
powered by

34659

Ghid Insula Rhodos
Viata de noapte

Insula Rhodos

Rhodos are o viata de noapte activa, iar principalele zone de atractie sunt in centrul vechi al capitalei insulei.

Amphitheatre Boutique Club a fost recent renovat, iar in zilele de vara, peste 2.000 de turisti vin sa petreaca aici. Cu vederi superbe asupra marii, Amphitheatre Boutique Club se afla in statiunea Lindos.

La Angel Pure Club, tinerii vin sa danseze pe ritmuri grecesti, latino, dar si muzica marilor artisti din zilele noastre. Clubul se afla in centrul vechi al Rhodos.

Muzica pop, rock sau mainstream se asculta la clubul Clo – Cielo Bar din Rhodos Town.

Un club foarte popular este Dome. Situat in statiunea Nikiforou Litra si deschis doar in weekend, aici au loc cele mai incendiare petreceri. Cu o capacitate de peste 1.500 oameni, la Dome Club se asculta muzica greceasca si pop.

In fiecare vara, la Paradios Beach Club vin cei mai renumiti DJ din Europa: David Morales, Armand Van Helden, Junior Sanchez, Armin van Buuren, Carlo Lio, Davide Squillace, Luca Bacchetti, Dennis Ferrer. Cu o capacitate de 4.500 oameni, clubul se bucura de o locatie excelenta, pe o stanca deasupra marii.

In Maritsa, aproape de capitala insulei se afla clubul Esperinos. In fiecare seara de vineri, aici se face karaoke, iar in weekend se asculta muzica de club si muzica greceasca.

Alte cluburi ce merita vizitate sunt: Fygokentros (statiunea Maritsa; se asculta muzica greceasca), Puerto Beach Bar (statiunea Nikiforou Litra; se asculta muzica house), Roi Mat Club Restaurant (in statiunea Ialysos, se asculta muzica disco, jazz, soul, funk si greceasca), Todo Bien Latin Bar (in centrul vechi din Rhodos; se asculta muzica latino).

Pentru muzica live mergeti la Senso Live Musica Hall (statiunea Ialysos) si Cafe Chantant (centrul vechi din Rhodos).
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 8   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Belgia  |  Italia  |  Spania  |  Germania  |  Austria  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Canionul Yarlung Tsangpo din China este considerat a fi cel mai adanc canion din lume.... Kilimandjaro (5.895 m) este cel mai inalt munte si se afla in Africa? ...
Dictionar turistic
Rulota - Vehicul de turism, remorcat sau cu motor propriu, amenajat ca locuinta, permitand astfel sejurul in aer liber, acolo unde stationarea unor astfel de vehicule este autorizata sau in campinguri special echipate pentru a le primi.
7 recomandari