TurisMALL
powered by

18818

Ghid Suceava
Cand sa vizitezi

Suceava

Frumusetea aparte a orasului il face perfect pentru o scurta escapada in orice anotimp. Primavara, aerul cald de primavara te ademeneste sa descoperi Bucovina si cele mai ascunse colturi ale sale.

Vara, temperaturile nu depasesc 30 grade Celsius la amiaza, iar seara este foarte placut sa stai la un pahar de vin, la o terasa din centrul orasului. Pensiunile din Bucovina beneficiaza de locatii excelente, fiind inconjurate de verdeata, flori, toate creand un tablou mirific.

Iarna, orasul este decorat cu cele mai frumoase instalatii de Craciun, iar targurile organizate in centrul orasului adauga un plus de farmec Sucevei.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 8   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Germania  |  Austria  |  Malta  |  Romania  |  Franta  |  Italia  | 
Stiai ca?
Plajele de nudisti pot fi periculoase pentru navele care circula in apropierea lor? Un iaht cu 60 de persoane la bord s-a rasturnat pe tarmul texan al Golfului Mexic dupa ce toti pasagerii s-au ingram... Una din cinci persoane de pe Terra traieste cu mai putin de 1$ pe zi?...
Dictionar turistic
Turism de afaceri - Forma de turism practicata de angajati sau alte categorii de persoane, in interes de serviciu, in interiorul sau in afara tarii de resedinta, incluzand participarea la intalniri de afaceri, targuri si expozitii, conferinte si reuniuni.
7 recomandari