TurisMALL
powered by

39040

Ghid Suceava
Shopping

Suceava

Ca si in alte orase importante din Romania, si in Suceava exista numeroase magazine si centre comerciale de unde pot fi cumparate haine in ultimele tendinte.

Cele mai atractive locuri pentru shopping sunt: Shopping City Suceava, Iulius Mall, Centrul Comercial Zimbru si Galleria Suceava.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 8   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Romania  |  Austria  |  Franta  |  Belgia  |  Malta  |  Spania  | 
Stiai ca?
Românilor le place să bea – România este a cincea ţară din punct de vedere al consumului de alcool din lume, după Belarus, Rusia, Republica Moldova şi Lituania. ... Einstein nu a putut vorbi fluent pana la varsta de 9 ani. Parintii lui credeau ca ar putea fi retardat....
Dictionar turistic
Sauna finlandeza - Sauna finlandeza are un efect pozitiv asupra intregului sistem cardiovascular. Accelereaza circuitul sanguin prin dilatarea vaselor si antreneaza inima, relaxeaza muschii, alina durerile artritei, creste rezistenta organismului la infectii, revitalizeaza pielea si creste buna dispozitie. Recomandat de specialisti si sportivilor fiindca ajuta la eliminarea acidului lactic, cauzator de dureri musculare. Prin transpiratia provocata de sauna, se mai elimina substante reziduale create de metabolism si toxine acumulate in organism. Pentru beneficii maxime se recomanda alternarea saunei cu un dus rece sau cu folosirea cuburilor de gheata. Aceste extreme vor creste rezistenta organismului la raceli si vor imbunatati circulatia sanguina.
7 recomandari