TurisMALL
powered by

39039

Ghid Suceava
Transport intern

Suceava

Suceava are un sistem de transport in comun eficient. Deoarece traficul nu este la fel de aglomerat ca in Bucuresti, multi localnici opteaza pentru autobuze sau microbuze pentru a se deplasa la serviciu. Principalele mijloace de transport din Suceava sunt autobuzele. Acestea circula pe 7 trasee si acopera toate zonele importante ale orasului si pe cele de la marginea orasului.

Microbuzele sunt populare printre suceveni, avantajele sale fiind pretul biletelor mai mici si posibilitatea de a cobori unde doresti.

Taxiurile sunt vopsite in culoarea galbena si sunt raspandite prin tot orasul. Aveti grija daca luati taxiuri din gara sau de la aeroport, deoarece au tarife mult mai mari. Verificati tariful scris pe usa masinii si uitati-va cu atentie daca a fost pornit aparatul de taxat.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 8  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Belgia  |  Spania  |  Austria  |  Cehia  |  Franta  |  Malta  | 
Stiai ca?
Cea mai adanca pestera din Europa este Jean Bernard din Alpii Francezi. Pana in anul 1980 a fost considerata cea mai adanca pestera de pe glob. Are o adancime de 1.535 m.... In judetul Salaj au fost descoperite cele mai vechi piese de plastica mica. Acestea au peste 4000 de ani, dateaza din epoca Neoliticului si sunt idoli mici, reprezintand oameni si animale....
Dictionar turistic
Zona turistica - Teritoriu de mare intindere, de o complexitate geomorfologica, care include mai multe obiective, localitati sau complexe turistice si care poate prezenta o caracteristica aparte, fiind astfel posibila delimitarea de alte zone.
7 recomandari