TurisMALL
powered by

19892

Ghid Suceava
Transport intern

Suceava

Suceava are un sistem de transport in comun eficient. Deoarece traficul nu este la fel de aglomerat ca in Bucuresti, multi localnici opteaza pentru autobuze sau microbuze pentru a se deplasa la serviciu. Principalele mijloace de transport din Suceava sunt autobuzele. Acestea circula pe 7 trasee si acopera toate zonele importante ale orasului si pe cele de la marginea orasului.

Microbuzele sunt populare printre suceveni, avantajele sale fiind pretul biletelor mai mici si posibilitatea de a cobori unde doresti.

Taxiurile sunt vopsite in culoarea galbena si sunt raspandite prin tot orasul. Aveti grija daca luati taxiuri din gara sau de la aeroport, deoarece au tarife mult mai mari. Verificati tariful scris pe usa masinii si uitati-va cu atentie daca a fost pornit aparatul de taxat.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 8  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun - Praga
Daca optati pentru o vizita in capitala Cehiei in perioada Sarbatorilor de Iarna, nu veti regreta. O..
Belgia  |  Cehia  |  Germania  |  Italia  |  Spania  |  Malta  | 
Stiai ca?
Stiati ca in traditiile antice, ouale simbolizeaza viata sau inceputul vietii. In Europa medievala, ouale erau primul fel de mancare care se consumau dupa post. Ouale au inceput sa fie vopsite, pentru... Cel mai popular hobby din China este colectionarea timbrelor?...
Dictionar turistic
Terminal - Zona a aeroportului unde sosesc pasagerii si unde acestia prezinta un act de identitate pentru a primi permisiunea de a intra in tara.
7 recomandari