TurisMALL
powered by

47481

Ghid Suceava
Transport intern

Suceava

Suceava are un sistem de transport in comun eficient. Deoarece traficul nu este la fel de aglomerat ca in Bucuresti, multi localnici opteaza pentru autobuze sau microbuze pentru a se deplasa la serviciu. Principalele mijloace de transport din Suceava sunt autobuzele. Acestea circula pe 7 trasee si acopera toate zonele importante ale orasului si pe cele de la marginea orasului.

Microbuzele sunt populare printre suceveni, avantajele sale fiind pretul biletelor mai mici si posibilitatea de a cobori unde doresti.

Taxiurile sunt vopsite in culoarea galbena si sunt raspandite prin tot orasul. Aveti grija daca luati taxiuri din gara sau de la aeroport, deoarece au tarife mult mai mari. Verificati tariful scris pe usa masinii si uitati-va cu atentie daca a fost pornit aparatul de taxat.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 8  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Ziua Regelui Olandei - Amsterdam (King's Day in Amsterdam)
Ziua Regelui este un eveniment care se desfasoara anual, in data de 27 aprilie, incepand cu 2014. Cu..
Stiai ca?
Delfinii dorm cu un ochi deschis? ... Elvetia mai este denumita si "Tara Cantoanelor". Cele 26 de cantoane si semicantoane elvetiene reprezinta statele Confederatiei Elvetiene. Fiecare canton detine propria sa constitutie, l...
Dictionar turistic
tabara - Asezare temporara situata in aer liber, dotata cu mijloace sumare de cazare, destinata tinerilor (elevi, studenti, sportivi) aflati in vacanta sau la pregatire sportiva.
7 recomandari