TurisMALL
powered by

18849

Ghid Suceava
Transport intern

Suceava

Suceava are un sistem de transport in comun eficient. Deoarece traficul nu este la fel de aglomerat ca in Bucuresti, multi localnici opteaza pentru autobuze sau microbuze pentru a se deplasa la serviciu. Principalele mijloace de transport din Suceava sunt autobuzele. Acestea circula pe 7 trasee si acopera toate zonele importante ale orasului si pe cele de la marginea orasului.

Microbuzele sunt populare printre suceveni, avantajele sale fiind pretul biletelor mai mici si posibilitatea de a cobori unde doresti.

Taxiurile sunt vopsite in culoarea galbena si sunt raspandite prin tot orasul. Aveti grija daca luati taxiuri din gara sau de la aeroport, deoarece au tarife mult mai mari. Verificati tariful scris pe usa masinii si uitati-va cu atentie daca a fost pornit aparatul de taxat.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 8  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun - Praga
Daca optati pentru o vizita in capitala Cehiei in perioada Sarbatorilor de Iarna, nu veti regreta. O..
Belgia  |  Spania  |  Malta  |  Austria  |  Italia  |  Cehia  | 
Stiai ca?
La Paz (Bolivia) este orasul cel mai sigur din punct de vedere al prevenirii incendiilor? Data fiind altitudinea ridicata la care se afla (peste 3000 de metri), cantitatea de oxigen din aer de abia po... Lacul Victoria (69.490 km2) este cel mai mare lac din Africa, si al doilea din lume?...
Dictionar turistic
Destinatie - Punctul terminus al calatoriei.
7 recomandari