TurisMALL
powered by

47479

Ghid Suceava
Unde sa te cazezi

Suceava

Cu o amplasare privilegiata la intrarea in orasul Suceava, hotelul Imperium 4* ofera confortul si dotarile unui hotel de 4 stele, toate serviciile fiindu-va oferite insa la preturi de 3 stele. Conceput astfel incat sa asigure un confort maxim, nivelul nostru unic de servicii va pune la dispozitie: 78 camere dotate cu accesul la internet, telefonie,televiziune digitala si room-service. Nu lipsesc minibarul, cada jacuzzi sau dus hidromasaj cu radio, minibar, canapelele din piele, aer conditionat si plasma tv cu DVD player. Alte facilitati oferite de hotelul Imperium sunt: bar, restaurant, parcare privata, room service.

Pensiunea Mu┼čatinii 4* este singura pensiune din zona Putnei clasificata 4 margarete avand restaurant cu specific bucovinean de 3 stele. Pensiunea Mu┼čatinii este situata in satul fermecator Putna, aproape de Suceava, oferind cazare confortabila, intr-o proprietate nou construita. Pensiunea are 20 camere traditionale, restaurant, bar si 3 terase.

Hotelul Continental Suceava 3* este situat in centrul orasului, fiind o alegere ideala pentru o mini vacanta in Suceava. Hotelul are 93 camere, restaurant, bar, terasa, receptie 24 h, acces Internet si 4 sali de conferinte.

Conacul Domnesc 3* se afla la 5 km de centrul orasului, pe o proprietate impresionanta de 13 hectare. Complexul are 40 camere spatioase si elegante, dotate cu toate facilitatile necesare. Hotelul dispune de bar, restaurant, terasa, piscina acoperita, acces Internet.

Pensiunea Leganul Bucovinei 3* se afla la intrarea in orasul Suceava, intr-o zona linistita. Inconjurata de o gradina cu flori, pensiunea dispune de 10 camere duble traditionale, restaurant, terasa, acces Internet, gratar si fantana cu apa proaspata.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 8   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Berii la Praga (Czech Beer Festival in Prague)
Festivalul Berii de la Praga atrage de la an la an tot mai multi participanti. Evenimentul se desfas..
Spania  |  Romania  |  Cehia  |  Malta  |  Austria  |  Italia  | 
Stiai ca?
Luxemburg este denumita si "Tara otelului" si "Ducatul".... In Cuba se inregistreaza cei mai multi morti loviti de fulgere?...
Dictionar turistic
Early booking - Prin intermediul acestui program, turistii beneficiaza de o reducere de cel mult 30% daca platesc integral pachetul turistic. Ofertele sunt valabile pe o perioada determinata, cu cel putin 6 luni inainte de data plecarii.
7 recomandari