TurisMALL
powered by

39037

Ghid Suceava
Unde sa te cazezi

Suceava

Cu o amplasare privilegiata la intrarea in orasul Suceava, hotelul Imperium 4* ofera confortul si dotarile unui hotel de 4 stele, toate serviciile fiindu-va oferite insa la preturi de 3 stele. Conceput astfel incat sa asigure un confort maxim, nivelul nostru unic de servicii va pune la dispozitie: 78 camere dotate cu accesul la internet, telefonie,televiziune digitala si room-service. Nu lipsesc minibarul, cada jacuzzi sau dus hidromasaj cu radio, minibar, canapelele din piele, aer conditionat si plasma tv cu DVD player. Alte facilitati oferite de hotelul Imperium sunt: bar, restaurant, parcare privata, room service.

Pensiunea Muşatinii 4* este singura pensiune din zona Putnei clasificata 4 margarete avand restaurant cu specific bucovinean de 3 stele. Pensiunea Muşatinii este situata in satul fermecator Putna, aproape de Suceava, oferind cazare confortabila, intr-o proprietate nou construita. Pensiunea are 20 camere traditionale, restaurant, bar si 3 terase.

Hotelul Continental Suceava 3* este situat in centrul orasului, fiind o alegere ideala pentru o mini vacanta in Suceava. Hotelul are 93 camere, restaurant, bar, terasa, receptie 24 h, acces Internet si 4 sali de conferinte.

Conacul Domnesc 3* se afla la 5 km de centrul orasului, pe o proprietate impresionanta de 13 hectare. Complexul are 40 camere spatioase si elegante, dotate cu toate facilitatile necesare. Hotelul dispune de bar, restaurant, terasa, piscina acoperita, acces Internet.

Pensiunea Leganul Bucovinei 3* se afla la intrarea in orasul Suceava, intr-o zona linistita. Inconjurata de o gradina cu flori, pensiunea dispune de 10 camere duble traditionale, restaurant, terasa, acces Internet, gratar si fantana cu apa proaspata.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 8   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Malta  |  Belgia  |  Cehia  |  Austria  |  Spania  |  Romania  | 
Stiai ca?
Ploiestiul a mai fost supranumit si „capitala aurului negru“, un supranume de necontestat. Denumirea se datoreaza exploatarii resurselor de petrol, inceputa in jurul Ploiestiului in secolul XIX... Desi toti elevii au invatat la scoala poezia lui Mihai Eminescu "Calin (file din poveste)", putina lume stie ca celebrele sintagme „codrii de arama”, respectiv „padurea de argint” su...
Dictionar turistic
Bufet suedez - Masa principala la care se servesc mai multe tipuri de mancare, aperitive calde sau reci, mancare gatita sau fast-food, salate proaspete, fructe, prajituri, fursecuri si torturi, bauturi alcoolice sau racoritoare. La acest tip de masa, clientii isi pot umple farfuria de cate ori poftesc.
7 recomandari