TurisMALL
powered by

27884

Ghid Timisoara
Shopping

Timisoara

Piata Victoriei este principala artera de shopping din Timisoara. Numeroase branduri celebre au magazine in aceasta zona. Pe langa buticuri, aici se afla multe restaurante si cafenele. Sirul de magazine continua pana in Piata Unirii, unde veti descoperi alte restaurante elegante, dar mai putine magazine.

In Timisoara nu exista foarte multe centre comerciale: cel mai mare este Iulius Mall Timisoara, Bega Shopping Center si Timisoara Shopping City.

Reducerile de vara incep pe 1 iulie si dureaza pana la sfarsitul lunii august. Iarna, reducerile incep la sfarsitul lunii ianuarie si dureaza pana la sfarsitul lunii februarie.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Stiai ca?
Este nevoie de peste 10.000 de albine pentru a obtine un gram de venin.... Aproape toti oamenii sufera, la un moment dat, de dureri de spate. Cele mai frecvente cauze sunt discopatiile, traumatismele sau deformarea coloanei vertebrale. Criza acuta, in care durerile sunt foar...
Dictionar turistic
Obiectiv turistic - Un element pitoresc al naturii sau o realizare a geniului uman care prezinta suficient interes pentru a determina deplasarea in scopul strict al vizitarii acestuia.
7 recomandari