TurisMALL
powered by

29646

Ghid Timisoara
Shopping

Timisoara

Piata Victoriei este principala artera de shopping din Timisoara. Numeroase branduri celebre au magazine in aceasta zona. Pe langa buticuri, aici se afla multe restaurante si cafenele. Sirul de magazine continua pana in Piata Unirii, unde veti descoperi alte restaurante elegante, dar mai putine magazine.

In Timisoara nu exista foarte multe centre comerciale: cel mai mare este Iulius Mall Timisoara, Bega Shopping Center si Timisoara Shopping City.

Reducerile de vara incep pe 1 iulie si dureaza pana la sfarsitul lunii august. Iarna, reducerile incep la sfarsitul lunii ianuarie si dureaza pana la sfarsitul lunii februarie.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Berii la Praga (Czech Beer Festival in Prague)
Festivalul Berii de la Praga atrage de la an la an tot mai multi participanti. Evenimentul se desfas..
Stiai ca?
Cel mai apreciat tablou de Madona pictata vreodată apartine pictorului renascentist italian Rafael (denumit si Rafael Sanzio sau Rafaelo Santi,1483 - 1520) si se numeste „Madona Sixtina”.... In perioada Renasterii tarzii in Italia existau trei mari artisti, ca Leonardo da Vinci, Michelangelo sau Rafael, consideratii ulterior "genii supreme"? Tot in aceasta perioada a aparut s...
Dictionar turistic
Folclor - Folklore - Totalitatea creatiilor artistice, literare, muzicale, plastice, a obiectelor si traditiilor populare ale unei regiuni sau tari.
7 recomandari