TurisMALL
powered by

32843

Ghid Timisoara
Viata de noapte

Timisoara

Cu o multime de studenti din toate colturile tarii, viata de noapte din Timisoara este vibranta. Numeroase cluburi, baruri si terase isi ademenesc clientii prin muzica buna, preturi acceptabile si o atmosfera incendiara.
Unul dintre cele mai populare baruri este Irish Pub, situat la mica distanta de Piata Unirii. Tot in apropiere de Piata Unirii se afla Papillon Cafe, singurul local care promoveaza lucrarile studentilor de la Universitatea de Arte.

In Timisoara sunt multe cluburi de noapte, iar cele mai apreciate sunt: The Heaven, Komodo, D''Arc, The Note si Taine.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Untold Dubai
UNTOLD - Primul Mega Festival din Dubai este pregătit să transforme Expo City Dubai într-un spect..
Belgia  |  Romania  |  Spania  |  Austria  |  Malta  |  Italia  | 
Stiai ca?
Cea mai adanca pestera din Europa este Jean Bernard din Alpii Francezi. Pana in anul 1980 a fost considerata cea mai adanca pestera de pe glob. Are o adancime de 1.535 m.... Mexic se mai numeste si "Tara cactusilor"...
Dictionar turistic
Autocar - Autovehicul de transport in comun folosit pentru servicii regulate interurbane si rurale, precum si pentru excursii si calatorii turistice. Sunt trei feluri: de linie - pentru servicii regulate, utilizare regionala si locala, de lux-pentru excursii, de mare lux - cu confort ridicat, avand amenajari si dotari diverse (bar,lavabou etc.) destinate excursiilor lungi.
7 recomandari