TurisMALL
powered by

29293

Ghid Timisoara
Transport intern

Timisoara

Timisoara are un sistem de transport in comun bine pus la punct. RATT este compania care administreaza tranportul public si pune la dispozitia localnicilor 5 linii de troleibuz, 18 linii de autobuze si 11 linii de tramvai.

Un bilet cu o calatorie costa 2 lei, iar un bilet cu doua calatorii costa 3,5 lei. Un bilet pentru o calatorie cu expresul costa 2,5 lei, in timp ce o legitimatie de transport valabila o zi costa 10 lei.

In Timisoara exista 10 companii de taxi. Acestea pot fi comandate prin telefon sau oprite pe strada. Pretul unui km variaza intre 1.10 - 1.49 ron.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 9   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Stiai ca?
Venus este singura planeta care se invarte in sensul acelor de ceasornic?... Finlanda mai este denumita, datorita numarului mare de lacuri si "Tara celor o mie de lacuri"....
Dictionar turistic
Camping - Suprafata de teren (la deal sau munte) pe care sunt instalate corturi sau baracamente pentru turisti. Terenul este amenajat si dotat, permitand turistilor sa-si pregateasca masa si sa beneficieze de celelalte servicii specifice. Are caracter sezonier.
7 recomandari