TurisMALL
powered by

34374

Ghid Timisoara
Transport intern

Timisoara

Timisoara are un sistem de transport in comun bine pus la punct. RATT este compania care administreaza tranportul public si pune la dispozitia localnicilor 5 linii de troleibuz, 18 linii de autobuze si 11 linii de tramvai.

Un bilet cu o calatorie costa 2 lei, iar un bilet cu doua calatorii costa 3,5 lei. Un bilet pentru o calatorie cu expresul costa 2,5 lei, in timp ce o legitimatie de transport valabila o zi costa 10 lei.

In Timisoara exista 10 companii de taxi. Acestea pot fi comandate prin telefon sau oprite pe strada. Pretul unui km variaza intre 1.10 - 1.49 ron.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 9   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Spania  |  Germania  |  Cehia  |  Austria  |  Italia  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Africa este cel mai sarac si slab dezvoltat continent, in ciuda bogatiei si a resurselor naturale?... Revistele pentru barbati de multe ori contin poze cu femei dezbracate. Revistele pentru barbati aduleaza femeile. In paginile lor regasesti retete de a cuceri femeile. In revistele barbatilor femeile ...
Dictionar turistic
Talon de imbarcare - Document eliberat calatorilor ce se deplaseaza pe cale aeriana sau maritima, pentru a fi prezentat la cerere sau care certifica existenta biletului sau permite controlul trecerii lor prin diversele servicii ale aeroportului sau ale portului de imbarcare.
7 recomandari