TurisMALL
powered by

32832

Ghid Timisoara
Transport intern

Timisoara

Timisoara are un sistem de transport in comun bine pus la punct. RATT este compania care administreaza tranportul public si pune la dispozitia localnicilor 5 linii de troleibuz, 18 linii de autobuze si 11 linii de tramvai.

Un bilet cu o calatorie costa 2 lei, iar un bilet cu doua calatorii costa 3,5 lei. Un bilet pentru o calatorie cu expresul costa 2,5 lei, in timp ce o legitimatie de transport valabila o zi costa 10 lei.

In Timisoara exista 10 companii de taxi. Acestea pot fi comandate prin telefon sau oprite pe strada. Pretul unui km variaza intre 1.10 - 1.49 ron.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 9   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Stiai ca?
Cea mai veche fabrica de parfumuri din lume dateaza din anul 4000 I.Hr si a fost descoperita in Cipru?... Piatra Neamt este supranumita "Perla Moldovei", datorita frumusetii reliefului din zona, dar si datorita frumusetii arhitectonice a cladirilor si unor obiective turistice. ...
Dictionar turistic
Sauna - Baie de aburi care consta in expunerea corpului la o temperatura de 60-80ºC, produsa prin stropirea unor pietre poroase incinse, dupa care se activeaza circulatia prin lovirea corpului cu un manunchi de nuiele si prin dusuri reci.
7 recomandari