TurisMALL
powered by

70851

Ghid Venetia
Shopping

Venetia

Indiferent de suvenirul pe care il cautati, cu siguranta ca magazinele din Venetia va vor depasi asteptarile si veti avea posibilitatea sa descoperiti mult mai multe decat v-ati imaginat, fie ca este vorba de o masca potrivita sa va aminteasca de Carnaval, bijuterii sclipitoare sau articole vestimentare deosebite.

La Mondonovo veti gasi cele mai interesante si originale masti „papier-mache” din oras. In plus, tot de aici va veti putea cumpara costumul pentru parada personajelor din cadrul Carnavalului. De la Nardi puteti cumpara cele mai frumoase bijuterii, pietre pretioase incrustate in dantele complicate, facute din argint, aur sau aur alb, iar de la Venini veti putea procura farfurii si vaze moderne, facute din faimoasa sticla venetiana.

Magazinele specializate in delicatese traditionale sunt grupate in jurul Pietei Rialto si dispun de o gama larga de produse absolut delicioase, precum mozarella proaspata, branzeturi, mezeluri si mai multe soiuri de paste.

Spre deosebire de Bucuresti, comerciantii din Venetia au magazinele inchise duminica si luni dimineata, in extrasezon. De asemenea, alimentarele se deschid la ora 08.00, de luni pana sambata, au o pauza de pranz destul de mare, de cateva ore si apoi redeschid in intervalul 17.00 – 19.30, cu exceptia zilelor de miercuri dupa-amiaza, cand sunt majoritatea inchise.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
ioan badila Guest, 01.05.2011

DEOSEBIT !!!I-mi doream si sfaturi despre cateva trasee deja expermentate , care sa ajunga in punctele de mare atractie si sa coste cat mai putin , cu plecari din locuri F. importante cum ar fi Piata San Marco, trasee descrise aproape pas cu pas ,cu ce poti vedea mai inportant pe parcursul unei zile de sejur . Oricum multumesc si astept completarea respectiva din partea unui vizitator fericit ca a fost la VENETIA !

 
Alina Guest, 12.08.2011

...pai in primul rand ajungi in Venetia si o iei la pas spre Rialto apoi spre San Marco (nici macar nu ai nevoie de harta. In piata San Marco mergi sa vizitezi Basilica apoi Palatul Dogilor, daca nu ai stat mult la coada sa pierzi timpul poti vizita si celelalte muzee din piata. Apoi din statia San Marco iei vaporetto si mergi pe Insula Lido daca vrei sa vezi plaja, in continuare mergi sa vezi insulele Murano si Burano(tot cu vaporetto). Daca mai ai timp mai sunt de vizitat: Santa Maria della Salute si Academia. Cel mai bine e sa luati abonamet pt cate ore stati in Venetia, nu mancati la restaurat, este f scump. Toti turistii iau la pachet si mananca pe poduri. Venetia trebuie vizitata! Vacanta placuta!

 
Alexandra David Guest, 09.01.2012

Universitatea Ca' Foscari Venetia ofera posibilitatea de a vizita Palatul Foscari, o bijuterie a stilului gotic venetian, situat intr-o pozitie care permite admirarea unui splendid peisaj pe Canal Grande, de la Podul Rialto pana la Academia de Arta. Inauntrul palatului, ghidul nostru va va ilustra atat istoria palatului cat si impresionanta sa arhitectura, intr-un context artistic-cultural de exceptie. Acest frumos palat gotic, care poarta numele dogelui caruia i-a fost construit in 1452, a avut diferite functii pe parcursul secolelor pana a deveni sediul Scolii Superioare de Comert din Venetia in 1868. Vizita incepe in eleganta curte a palatului, continua in interior, trecand prin uimitoarea Aula Baratto (opera faimosului arhitect Carlo Scarpa si decorata de catre artistii Mario Sironi si Mario de Luigi) si se sfarseste cu o plimbare pe malul apei in care se oglindeste atat acest palat cat si alte importante palate de pe Canal Grande, intr-un peisaj de neuitat . Pentru informatii: www.unive.it/tour

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Paradele Garzilor (In Guardia Parade) - Valetta
Din ianuarie pana in iulie/ Din septembrie pana in decembrie Fort. St. Elmo (Valletta) Paradele ..
Franta  |  Cehia  |  Grecia  |  Ungaria  |  Romania  |  Belgia  | 
Stiai ca?
In Mexic culoarea mov este asociata cu inmormantarea si trebuie evitata cand se ofera flori.... Tehnologia fabricarii berii in evul mediu era cunoscuta de catre toate popoarele europene. Berea din acele vremuri nu era nici pe departe asemanatoare celei contemporane deoarece in acea perioada nu s...
Dictionar turistic
Legatura aeriana - Zbor ce asigura conexiunea intre doua sau mai multe puncte de pe glob.
7 recomandari