Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Abtenau, AustriaStatiunea de iarna Abtenau apartine landului austriac Salzburg. Pe timpul iernii, Abtenau este una dintre cele mai frumoase statiuni de ski.
Abtenau face parte din zona de ski de vest, Dachstein.

Partiile de ski reprezinta principala atractie turistica din zona, acestea fiind in numar de 37.
Pantele sunt moderate si perfecte pentru incepatori si pentru persoanele care se inapoiaza.Unul dintre cele mai moderne ski -lifturi din Austria a fost construit in Abtenau.
Cele 7 telecabine oferă o privelişte mirifică a Alpilor.

O combinatie formata dintr-un telescaun cu o capacitate de sase locuri si o telegondola de opt locuri transporta copii si adultii pana in varful muntelui pe tot parcursul anului pentru a practica ski, drumetii sau sanius.

În afara pârtiilor pentru fiecare nivel de pregătire (zonele inferioare aflându-se chiar în centrul localităţii), în această regiune se găsesc şi piste amenajate pentru schi fond şi o pista de săniuş de 3 km, toate acestea fiind dotate cu instalaţie nocturnă
Pe partiile de ski se poate practica si snowboard-ul. Datorita gradelor diferite de dificultate, aceste sporturi de iarna pot fi practicate de oricine.
In statiune au loc in fiecare an concursuri internaţionale de schi la un înalt nivel competiţional.

Acces:Aeroportul Salzburg, se află doar la o oră de condus. Mai exista de asemenea 3 aeroporturi aflate la 2 ore distanţă cu maşina.
Un alt mijloc de transport (care oferă peisaje de o frumuseţe extraordinară) este trenul. Cea mai apropiată staţie de cale ferată (Golling) este la 19 km.

Oferte de sejur ski Abtenau

Oferte de cazare in Abtenau

Vezi oferte cazare ski Abtenau

# #