Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Kitzbuhel Innsbruck, AustriaStatiunea montana Kitzbuhel este situata la poalele muntilor Hahnenkamm si Horn la o altitudine de 800 m.

Regiunea Kitzbuhel este renumita in mai ales datorita concursului masculin de ski din cadrul circuitului Cupei Mondiale.
Kitzbuhel este o zona de ski foarta speciala datorita partiilor, panoramei si ambiantei tipic austriece.
Exista 148 km de partii situate la altitudini intre 800 - 2000 m si deservite de 56 de instalatii de transport pe cablu. Cea mai lunga partie este Pengelstein Sud, avand o lungime de 6,8 km si o diferenta de nivel de 1000 m. Se schiaza de la 2000m.

Amatorii de freeride au la dispozitie 18 km de partii neatinse de ratracuri. Statiunea detine o tehnologie avansata de pregatire si intretinere a partiilor acestea fiind functionale de la inceputul lunii decembrie si pana la sfarsitul lunii aprilie.

Zona de ski Kitzbuhel este formata din cele 3 statiuni renumite (Kitzbuhel, Kirchbberg, Kirchdorf) aflate la poalele masivului Wilder Kaiser.
In toata regiunea circula autobuze gratuite care fac legatura intre statiunile KITZBUHEL – KIRCHBERG - KIRCHDORF. Peste 125 de utilaje pentru pregatirea zapezii garanteaza conditii ideale pentru practicarea sporturilor de iarna ( 50 km de partie este acoperita cu zapada artificiala ).
In 15.01.2005. a fost inaugurata cea mai spectaculoasa telecabina din lume, 3S, produsa de colosul producator de instalatii de transport pe cablu: Dopplemayr.

Zona de pe langa Kitzbuhel este ideala si pentru ski fond ( 40 de km de piste de schi fond, 1 pista fiind acoperita cu zapada artificiala si iluminata ) si drumetii (40 km de trasee turistice permanent intretinute).
Kitzbuheler Horn ofera o mare portiune de piste pentru snowboarderi.

Oferte de sejur ski Kitzbuhel Innsbruck

Oferte de cazare in Kitzbuhel Innsbruck


# #